Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Emrullah Seker

Heel goed. Makkelijke website en goedkope tickets!

De sterke punten zijn vooral dat het makkelijk zoeken is en dat de prijzen lekker goedkoop zijn. Ook kreeg ik meteen een mail met mijn tickets erin.

Duidelijke, overzichtelijke website

Goed overzicht van beschikbare vluchten

Reactie Triptime Vliegtickets:

Wij danken u voor het plaatsen van de review.
Uit uw review blijkt dat u niet tevreden bent over de reactiesnelheid.
U heeft ons een mail gestuurd en daar niet of niet tijdig een reactie op...
Wij danken u voor het plaatsen van de review.
Uit uw review blijkt dat u niet tevreden bent over de reactiesnelheid.
U heeft ons een mail gestuurd en daar niet of niet tijdig een reactie op ontvangen.
Uw mail hebben wij in het hoogseizoen ontvangen waarna u een autoreply van ons heeft ontvangen. In deze autoreply mail stond vermeld dat wij vanwege het drukte van het hoogseizoen mogelijk niet tijdig op de mails kunnen reageren. In de mail adviseren wij om telefonisch contact met ons op te nemen.
Uiteraard begrijpen wij dat een tijdig reactie op de mail het meest gepast is.
Wij streven er altijd naar om al onze mails binnen het gestelde termijn te beantwoorden.
Mocht het niet lukken, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons op te nemen.
Wij zullen in de toekomst er alles aan doen om de mails tijdig te beantwoorden en excuseren ons voor het ongemak.

Er staat nergens dat voor de stoelen van Triptime geen stoelreservering mogelijk is. Ben je gewend zelf je plekje te kiezen, boek dan niet bij Triptime.
Verder is alles er prima geregeld.

Reactietijd

Reactie Triptime Vliegtickets:

Wij danken u voor het plaatsen van een review.
Wij danken u voor het plaatsen van een review.
Wij kopen onze eigen stoelen in bij de luchtvaartmaatschappijen, hetgeen betekent dat het bijboeken van additionele diensten niet mogelijk is. Bij het inkopen van eigen stoelen word er namelijk met een afzonderlijk systeem door de luchtvaartmaatschappijen gewerkt welke het niet mogelijk stelt om additionele diensten bij te boeken. Daarentegen kunnen wij d.m.v. inkoop van eigen stoelen wel altijd de scherpste prijzen aanbieden.
De luchtvaartmaatschappijen zijn wel in ontwikkeling om deze diensten in de toekomst aan te bieden door reisorganisaties welke haar eigen stoelen inkopen.

Murat Akgul

Ze zijn heel goed

Ze zijn heel goed

Prima..allemaal duidelijk op de website

wel goed dat er n extra mail komt voor bagage kopen.

Enkele jaren online vliegtickets gekocht

Overzichtelijke pagina. Vergelijkbare prijzen en tijden makkelijk te lezen.

Zeer slechte ervaring met personeel van Triptime, weinig kennis, iedereen roept maar wat.
Ze vermelden nooit hun naam, als je erom vraagt verzinnen ze dit ter plekke.
Als je dan aangeeft...
Ze vermelden nooit hun naam, als je erom vraagt verzinnen ze dit ter plekke.
Als je dan aangeeft dat je bepaalde info van hun eigen collega hebt gehad draaien ze er om heen. Totaal niet klantvriendelijk.
Meerdere e-mails verstuurd met mijn klachten. Ze reageren niet op mijn klacht.

Reactie Triptime Vliegtickets:

Allereerst willen wij u bedanken voor het plaatsen van een review.
Helaas kunnen wij in ons systeem geen gegevens vinden op basis van uw mailadres en uw naam.
Gelieve uw klacht te mailen...
Allereerst willen wij u bedanken voor het plaatsen van een review.
Gelieve uw klacht te mailen naar klantenservice@triptime.nl voor afhandeling.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Positief

De reservering is makkelijk te plaatsen