Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Suleyman Alatas

Makkelijk en overzichtelijk om een ticket te boeken. Raad ik mijn kennissen om ticket bij trieptime te regelen.

Voor mij is ideal betalen is makkelijkste

R. van Gelder

Alles is naar wens verlopen.

goed

Makkelijk en goedkoop

Duidelijke info en prijsbepaling

marc adang

Makkelijk te boeken vanuit een thuissituatie en een goede internetverbinding

meteen al antwoord en tickets ontvangen als een boeking heeft plaatsgevonden,

Reactie Triptime Vliegtickets:

Wij proberen al onze klanten van de mogelijkheid te voorzien om binnen een redelijk termijn te boeken.Indien wij een langere termijn dan 15 minuten handhaven,dan blijven de door u gekozen stoelen en... Wij proberen al onze klanten van de mogelijkheid te voorzien om binnen een redelijk termijn te boeken.Indien wij een langere termijn dan 15 minuten handhaven,dan blijven de door u gekozen stoelen en de prijsklasse geblokkeerd voor een andere klant .Zo ook voor u, als een andere klant de stoelen en prijsklasse lang blokkeert, dan kunt u niet boeken voor de gunstigere prijsklasse voor dezelfde vlucht.Op de snelheid van de internetcafe hebben wij helaas geen invloed op.

Prima geregeld. Vliegen al 5 jaar met triptime. Hopen dat nog jaren te kunnen doen.

Snel en overzichtelijk

Boek geregeld bij triptime,nooit geen problemen.

Ook als je een keer verkeerd boekt of iets extra,s wilt
Geen probleem en niet meteen dat kost zoveel.

Mehmet

Zeer te vreden met triptime

Klant vriendelijk heid

KIZILTEPE REIZEN

UITSTEKEND

Heel goed..nooit problemen gehad

Snel de e-tickets binnen!

Mijn ervaring met triptime i? zeer goed. Boek de laatste jaren bijna altijd bij triptime ,altijd naar tevredenheid.

Sterke punt i? dat ticketaanbod van meerdere dagen wordt voorgesteld en de alternatieve vluchten die op dezelfde pagina getoont worden