Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Julietta

Het was bijna te laat!

Ik belde om stoelen te reserveren voor mijn vlucht van aankomende maandag week. De klantenservice kwam erachter dat mijn naam helemaal niet goed stond. Veel moeite, maar het is hun gelukt dit optijd... Ik belde om stoelen te reserveren voor mijn vlucht van aankomende maandag week. De klantenservice kwam erachter dat mijn naam helemaal niet goed stond. Veel moeite, maar het is hun gelukt dit optijd voor mij aan te passen!

Harry

Ik wou een bagage bijboeken en ben kei goed geholpen dus service verlenen is hier 10/10.

behulpzaam

Yeliz

Behulpzame klantenservice!

Ik wilde mijn hond meenemen en triptime heeft dit voor mij geregeld.

Suzanne

Super lieve klantenservice

Behulpzame klantenservice! Ik had zoveel vragen en zorgen. Dit heeft de klantenservice afgenomen! Dankjewel!

Jaren lang klant bij triptime en nog steeds supertevreden!

altijd behulpzaam

Priscilla

Bedankt voor alle informatie over de pcr-testen. Jullie hebben mij duidelijk vertelt wat de regels zijn qua vliegen

Veel informatie op de site

Erica

Naam wijzigen!

Ik zag last minute dat mijn naam verkeerd stond op het ticket! Gelukkig kon triptime dit voor mij wijzigen tegen lage kosten! Ik dacht dat ik een geheel nieuw ticket moest kopen!

Emine

Bagage bijboeken!

Ik had een ticket geboekt zonder ruimbagage, dit was ik helemaal vergeten bij te boeken. Triptime opgebeld en die zeiden dat het niet meer mogelijk was omdat dit te kort dag was. Toch kreeg ik een... Ik had een ticket geboekt zonder ruimbagage, dit was ik helemaal vergeten bij te boeken. Triptime opgebeld en die zeiden dat het niet meer mogelijk was omdat dit te kort dag was. Toch kreeg ik een half uur later een telefoontje met de boodschap dat zij de airline om een uitzondering hadden gevraagd en dit gelukt was! Zat met mn handen in het haar!

Kate

Behulpzame klantenserice en korte wacht rij!

Ik had een heleboel vragen mbt mijn reis naar Turkije, de klantenservice kon mijn zorgen wegnemen en antwoorden geven op al mijn vragen!

Deryl

Korte wachttijden

In tegenstelling tot veel andere reisorganisaties, is de wachttijd aan de telefoon erg kort!