Info over verloop reservering
Snelheid reservering

Goede ervaring

Ja

Gulveren

Het was duidelijk met reserveren en redelijk prijs internet dite was lekker overzichtelijk daarom heb ik bij triptime geboekt

Zeer goede menu

Ali

Alles was in orde en goedkoper dan rechtstreekse boekingen, zeker een aanrader

goede info/ goedkoop

Goede service

senol kizil

Heb jaren op deze web mijn tickets ingeboekt en ze zijn altijd secuur geweest met hun deal.

nooit problemen gehad met site mbt inboeken en bereikbaarheid waar dan ook.

ramon wijker

Gemakkelijke website, geen extra bijkomende boekingskosten aan het einde van de rit. Duidelijke alternatieve vluchten worden er aangeboden, voor een goede prijs. Alleen jammer dat er geen... Gemakkelijke website, geen extra bijkomende boekingskosten aan het einde van de rit. Duidelijke alternatieve vluchten worden er aangeboden, voor een goede prijs. Alleen jammer dat er geen maandoverzicht is, alsnog is alles duidelijk te vinden.

makkelijke website/ geen bijkomende kosten/ alternatieve vluchten/ goede prijs

Ik vond alles goed! Een mailtje paar dagen voor vertrek. Heen weg geen vertraging terug weg 50 minuten dus dat was te over zien. Helaas was een fout gemaakt in het systeem waardoor een van ons geen... Ik vond alles goed! Een mailtje paar dagen voor vertrek. Heen weg geen vertraging terug weg 50 minuten dus dat was te over zien. Helaas was een fout gemaakt in het systeem waardoor een van ons geen 30 kilo bagage mee kon nemen wat wel op onze ticket stond. Gelukkig was er een erg lieve dame die de kilo’s kon verdelen. Maar een tip voor de andere let daar goed op. Alles netjes opgelost.

Zeer duidelijk website en altijd wel goedkope tickets beschikbaar. Vriendelijke klantenservice, top!!

Snelle afhandeling en goede prijs.

snelle afhandeling en goede prijs.

Goed ik vind alleen dat de pryzen niet aan gepast worden en ik zie dat by cordendon zelf voor 79 euro had weg gekund .

Buiten vliegtyd vermelden dat er een tussen landing is en niet als je al geboekt heb