Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

manuela

Vandaag een ticket geboekt bij triptime, ik wilde graag mijn kat meenemen en moest hiervoor gegevens invullen. dit lukte mij niet goed, gebeld naar triptime of zij mij konden helpen. na lang aan de... Vandaag een ticket geboekt bij triptime, ik wilde graag mijn kat meenemen en moest hiervoor gegevens invullen. dit lukte mij niet goed, gebeld naar triptime of zij mij konden helpen. na lang aan de telefoon zitten is het mij niet gelukt dus mocht ik een mail sturen met de gegevens van mijn kat

Akbas

Goede ervaring

Duidelijk

jurian

Gisteren geboekt bij triptime. geen problemen tijdens het boeken van de vliegtickets. helaas achteraf niet direct een email gekregen met een e-ticket. vanochtend direct gebeld toen triptime... Gisteren geboekt bij triptime. geen problemen tijdens het boeken van de vliegtickets. helaas achteraf niet direct een email gekregen met een e-ticket. vanochtend direct gebeld toen triptime bereikbaar was. zij hadden hem alsnog toegestuurd, kreeg hem dit keer weer niet binnen. jammer, dat ik een aantal keer hiervoor heb moeten bellen. vriendelijk personeel aan de telefoon gehad en uiteindelijk is het allemaal keurig opgelost. al met al tevreden!

Zeer tevreden service

Alles duidelijk en geen extra kosten

salmah

Ik boek al jaren bij triptime. Nog nooit geen problemen gehad. Je hoort zo vaak mensen over fake-tickets. Bij Tripitime zeker niet. In de loop van de jaren is de site ook zeker positief verbeterd.

betrouwbaar
snel
gemakkelijk

Henry

Mijn neefje had verkeerd geboorte datum ingevuld bij het boeken, na een telefoontje de eerst volgende dag dat zij bereikbaar waren meteen hersteld en een bevestigng gehad door de nieuwe eticket toe... Mijn neefje had verkeerd geboorte datum ingevuld bij het boeken, na een telefoontje de eerst volgende dag dat zij bereikbaar waren meteen hersteld en een bevestigng gehad door de nieuwe eticket toe gestuurd gekregen.

snel, proffesioneel

diogo

Laatst voor het eerst met Triptime geboekt, echt super service. Meteen aangeraden aan vrienden en familie.

S.Z.

Vandaag gebeld over hoe het zat met de nieuwe luchthaven in Istanbul, de medewerker aan de telefoon heeft mij goed te woord gestaan en het is voor mij nu helemaal duidelijk