Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

carrie

Goede deals bij triptime, koop nooit meer ergens anders mijn vliegtickets

goede deals

Hendrik M. Habers

Vriendelijk en professionele service.

Zeer vriendelijke medewerker.

A

Optie om online in the checken is er helaas niet!
Verder prima website.

Snel afhandelproces

bvtm

Vandaag een groepsboeking gemaakt bij Triptime en ben nog nooit zo duidelijk en snel geholpen! Zin in het weekend weg dankzij Triptime.

alles was gewoon goed

Ik koop jaarlijks tickets bij Triptime. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Ook bij problemen ben ik heel goed geholpen. Altijd mega tevreden!

D. Ermis

Alles is erg duidelijk op de site en volgens mij ook de goedkoopste. Zolang alles overzichtelijk, duidelijk en goedkoop blijft, ga ik boeken bij Triptime!

Alles is erg duidelijk.

Altijd top bij Triptime!

sandro

Het boeken verliep snel

snel

Sam

Alles verliep heel soepel op de website tijdens het boeken. gisteren heb ik een vliegticket geboekt met een vertrektijd van 2,5 uur later. Eerst nog even met de klantenservice gebeld of het wel... Alles verliep heel soepel op de website tijdens het boeken. gisteren heb ik een vliegticket geboekt met een vertrektijd van 2,5 uur later. Eerst nog even met de klantenservice gebeld of het wel mogelijk was om zo kort van te voren te boeken of dit nog wel haalbaar zou zijn om optijd de gegevens door te voeren. De kalntenservice gaf mij aan dat dit zeker mogelijk is en dat zij alles meteen juist zouden verwerken en dat ik met een gerust gevoel naar de luchthaven kon gaan rijden om mijn vlucht te halen en inderdaad tijdens het inchecken verliep alles soepel. Zal zeker nog een keer bij Triptime boeken!

snelle service
gemakkelijke website

Snelle boeking. Tot nu toe geen problemen gehad dus over klantenservice kan ik niet veel zeggen.

Snel overzicht van vluchten.