Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Feyyaz Bekdur

Ik vond het geweldig alles was precies op tijd de vliegtuig de ticket prijzen ja toppertje

dat er meer malige keuzens waren voor tickets en de prijzen en de tijden waren goed.

Precies zoals verwacht.

Snel en makkelijk te doen.

Baris

Goede service en duidelijke e-mails heel erg tevreden

Ja zeker heel makkelijk te boeken omdat je niet zoveel hoeft te zoeken

Binnen een paar minuten heb ik de beste deal gevonden bij een lijndienst maatschappij midden in het hoogseizoen!!!
Superveel geluk gehad en erg tevreden over de site die dit mogelijk heeft...
Superveel geluk gehad en erg tevreden over de site die dit mogelijk heeft gemaakt!!!

In een oogopslag kon ik de beste deals zien inclusief de mogelijkheid om elders vandaan te vliegen.

Goed te vinden prijzen zijn supper

Snel afhandeling

Het is een betrouwbare en fijne site om je tickets te boeken! Zeker een aanrader!

- Binnen enkele minuten word je ticket opgestuurd via de mail.
- Zeer betrouwbaar!
- Snelle service!

Heel overzichtelijk website waar je heel simpel kan boeken. Je ontvangt direct na je boeking een mail met de gegevens en je tickets!

Je kan op hun website je actuele vluchtschema inzien!

Betrouwbaar, geen problemen mee gehad.

Simpel om te reserveren en betalen.

Erdal cuha

Men was niet behulpzaam eerder duurdere ticket verkopen was hen eerste optie

Geen enkele moeite gedaan om míj als client te helpen buiten dit om mij een duurdere ticket te verkopen zou zeggen ondervraag dhr fatih toksöz ben zeer te ontevreden wat mij plusminus 530 a 600... Geen enkele moeite gedaan om míj als client te helpen buiten dit om mij een duurdere ticket te verkopen zou zeggen ondervraag dhr fatih toksöz ben zeer te ontevreden wat mij plusminus 530 a 600 euro heeft gekost en geen ene cent heeft mogen ontvangen verhelp nijn probleem

Reactie Triptime Vliegtickets:

Uit onze gegevens blijkt dat u hinder heeft ondervonden tijdens het inchecken omdat u tijdens het plaatsen van uw boeking op onze site niet de namen heeft ingevuld zoals vermeld in uw reisdocument.U... Uit onze gegevens blijkt dat u hinder heeft ondervonden tijdens het inchecken omdat u tijdens het plaatsen van uw boeking op onze site niet de namen heeft ingevuld zoals vermeld in uw reisdocument.U heeft enkel uw initiaal ingevuld.
Bij het invoeren van de namen van de passagier wordt op onze reserveringspagina in het rood nadrukkelijk aangegeven dat u de namen van de passagier dient in te vullen ‘zoals vermeld in reisdocument’.
Dit betekent dat de namen uitgeschreven dienen te worden zoals dit vermeld staat in het reisdocument.
Dit wordt nadrukkelijk vermeld op de website om te voorkomen dat de passagier hinder zal ondervinden gedurende de reis.
Desalniettemin heeft u tijdens het plaatsen van de boeking niet de naam vermeld zoals dit ook in uw reisdocument staat vermeld.
Indien de gegevens zoals vermeld in het reisdocument niet overeenkomt met de gegevens zoals bekend bij de luchtvaartmaatschappij, dan is het check-in personeel genoodzaakt om u volgens het APIS* regelgeving tot de vlucht te weigeren.
*De luchtvaartmaatschappijen zijn verplicht ‘AdvancePassenger Information’ (APIS) te verzamelen en aan te leveren aan grensautoriteiten van bepaalde bestemmingen.
Hieronder valt identiteitsinformatie zoals vermeld in het reisdocument en basis vluchtinformatie, deze informatie dient strikt overeen te komen zoals vermeld in het reisdocument.
Wetgeving dwingt luchtvaartmaatschappijen het APIS proces en de kwaliteit van deze informatie correct aan te leveren.
Passagiers mogen niet mee aan boord indien de gegevens niet juist zijn aangeleverd.
Derhalve kan dit voor luchtvaartmaatschappijen leiden tot hoge boetes of zelfs het intrekken van licenties om op een buitenstation te opereren, indien zij niet in staat zijn te voldoen aan de APIS regelgeving.
Voor wat betreft uw opmerking over onze collega ter plaatse het volgende.
Omdat u geen gebruik kon maken van het door u geboekte vlucht heeft u zich gewend tot onze Triptime balie. De collega in kwestie heeft op uw verzoek alternatieve vluchten aan u aangeboden. Dat u de prijs aan de hoge kant vond, dat is begrijpelijk. Helaas hebben wij geen invloed op de prijzen zoals deze door de luchtvaartmaatschappijen worden geoffreerd.

Goed en overzichtelijk.

Ja, snel en makkelijk te boeken