Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Sylvia van der Sluis

Het boeken van de tickets ging prima. De bevestiging van betaling etc en de tickets waren meteen per mail ontvangen. Prima geregeld.

M Hendriks

Mijn ervaring met Triptime.nl is zeer goed , zeker een aanrader voor mijn volgende vlucht (en).

Goede en duidelijke site

Retourvlucht Dalaman geboekt, helaas bleek pas later dat ik niet online kon inchecken. Ook heb ik geen code gekregen om in te loggen bij Corendon en Pegasus. De toegestuurde link om vluchtgegevens... Retourvlucht Dalaman geboekt, helaas bleek pas later dat ik niet online kon inchecken. Ook heb ik geen code gekregen om in te loggen bij Corendon en Pegasus. De toegestuurde link om vluchtgegevens 24 uur van te voren te checken werkte niet. Telefonisch contact gehad, dame aan de lijn kon me hier ook niet verder mee helpen maar wist wel te melden dat de vluchttijden ongewijzigd waren.

Piet Jeurissen

Was goed

nee

Aley

Gemakkelijk en snel online boeken.

Mogelijkheid te betalen met IDeal

Raadt ik niemand aan.

Geen enkel service en ze naaien je met visum.

Reactie Triptime Vliegtickets:

Uit onze gegevens blijkt dat u op 5 maart 2018 een boeking heeft geplaatst voor 2 personen met vertrek op 15 juni 2018. Tijdens het plaatsen van de boeking heeft u 2 visums bijgeboekt. Direct na het... Uit onze gegevens blijkt dat u op 5 maart 2018 een boeking heeft geplaatst voor 2 personen met vertrek op 15 juni 2018. Tijdens het plaatsen van de boeking heeft u 2 visums bijgeboekt. Direct na het voltooien van de boeking heeft u van ons per mail de reisbescheiden en een mail met een link naar het visumformulier ontvangen. Zodra u de link in de mail raadpleegt word u verwezen naar het visumformulier waar u de gegevens van het reisdocument van de passagiers dient in te vullen. Helaas heeft u in de tussenliggende periode van het plaatsen van de boeking en uw vertrekdatum deze gegevens niet ingevuld waardoor wij het visum voor u niet hebben kunnen aanvragen.

Uygun

De site is erg laagdrempelig opgebouwd en eenvoudig te begrijpen. Het boekingsproces is erg recht aan recht toe en makkelijk te doorlopen. Mijn complimenten!

Boekingsproces...waar het dus eigenlijk om gaat is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Weinig poespas eromheen!

Ayla

Snel en voordelig geboekt ben zeer tevreden

M

Hele vriendelijke medewerkers echt teevreden.

Sar

Goede informatie