Zeer vriendelijk geholpen en niet lang op onze ringen hoeven wachten. Super service!

Duidelijke website

Superfijn geholpen en had de spoedlevering op tijd in huis.

Vriendelijkheid van de medewerkers. Gaf gelijk vertrouwen dat het goed zou komen.

Sven

Goede en snelle service, komen beloften na. De website is overzichtelijk en het is makkelijk de juiste producten te bekijken en te bestellen.

Mogelijkheid om met spoed te bestellen, ringen kwamen daadwerkelijk binnen 2 weken.
Prijs kwaliteitverhouding

Ruud Huisman

Per ongeluk hier terecht gekomen na een zeer vervelende ervaring elders. Achteraf heel blij en super service. Ringen besteld en zelfs binnen de afgesproken termijn klaar. Hier kan alles wel en ook... Per ongeluk hier terecht gekomen na een zeer vervelende ervaring elders. Achteraf heel blij en super service. Ringen besteld en zelfs binnen de afgesproken termijn klaar. Hier kan alles wel en ook heel snel en netjes. Erg tevreden met de ringen. Precies zoals afgesproken en ook wat we gezien hebben.
Mocht het zo zijn dan komen we hier zeker terug.

Erg vriendelijke ontvangst. Snelle levering. Ruime keuze. Alles kan. Nemen de tijd en doen moeite om de juiste ringen te vinden of te ontwerpen.

Zou het niet weten. Misschien een aantrekkelijkere ontvangstruimte.

TOM BOGAERT

Bestelling ontvangen binnen de aangegeven periode. Zeer tevreden.

Tanja van Olst- Mijnheer

Snelle service en levering!! Wij zijn erg tevreden.
We hebben last minuten besteld en met gravering was het snel binnen

X

Kristel Tomassen

Heel erg goed had de ringen besteld er stond netjes een levertijd van 2-3 weken bij maar binnen 8 dagen kreeg ik al netjes een mailtje dat de ringen verstuurd en onderweg waren en ze zijn ook heel... Heel erg goed had de ringen besteld er stond netjes een levertijd van 2-3 weken bij maar binnen 8 dagen kreeg ik al netjes een mailtje dat de ringen verstuurd en onderweg waren en ze zijn ook heel mooi gegraveerd

Ik wist even niet welke maat omdat er voor de vrouwen 17.2 of 17.8 stond heb netjes gebeld en hij zei dan moet je die maat hebben

Heb ik niet

Thijs Abbink

In Almelo werden we vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Wij hadden onze keus al snel gemaakt. Bedankt voor de mooie ringen!

Goede prijs kwaliteit

Zorgen voor iets meer keuze op locatie

Afspraak maken kan op heel korte termijn. We zijn goed geholpen en goed geadviseerd. Op de mail wordt snel gereageerd.

Geven goed advies. Er wordt snel gereageerd via de mail.