P.m. van Oorschot

Goeie service en we zijn heel goed ontvangen en snelle levering
we hebben hele mooie ringen voor een gunstige prijs

service en communicatie, al mijn vragen warden goed en snel beantwoord

Beste P.m.
Bedankt voor jullie positieve review. Wij vinden het fijn dat jullie een positieve ervaring hebben gehad.
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie droomringen!

Richard

Een top service vriendelijke medewerkers en snelle reactie een aanrader voor vrienden en family ze verdienen een cijfer 10

snelle feedback

geen verbeter punten

Beste Richard,
Bedankt voor je positieve review. Je compliment vinden we fijn om te horen.
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk toe met jullie droomringen!

Nathalie

Afspraak gemaakt, helemaal vanuit Tilburg naar Rotterdam gereden speciaal voor deze ringen, zijn ze er niet! Erg slecht!!! Vervolgens aan de telefoon nog alles behalve klantvriendelijk. Hier durf... Afspraak gemaakt, helemaal vanuit Tilburg naar Rotterdam gereden speciaal voor deze ringen, zijn ze er niet! Erg slecht!!! Vervolgens aan de telefoon nog alles behalve klantvriendelijk. Hier durf ik geen ringen te bestellen!

Afspraken na komen en wat vriendelijker mag best.

Beste Nathalie,
Vervelend om te horen, wij hebben gemaild dat onze zilveren ringen alleen online te bestellen zijn.
Wij bevestigen ook al onze afspraken, met de tijd en de datum. Wij...
Beste Nathalie,
Wij bevestigen ook al onze afspraken, met de tijd en de datum. Wij werken alleen op afspraken.
Desalniettemin vinden wij het zeer vervelend dat jullie voor een dichte deur stonden.
Daarnaast hebben wij uit coulance jullie nog een waardebon gegeven, om alsnog de ringen online te bestellen.
Wij vinden dan ook dat wij zeer coulant en klantvriendelijk zijn geweest.
Klantvriendelijkheid is één van onze kernwaarden, wat je ook kunt terug lezen bij alle andere reviews hebben wij dit hoog in het vaandel staan.
Ik wens jullie samen veel liefde en geluk toe.

Lia

We zijn zeer fijn ontvangen, en leuk geholpen door twee dames in Eindhoven. Ik kan iedereen aanraden om ringen te kopen bij trouwringenvoordeel.nl. Onze ervaring is zeer goed.

Evelien reyns

Heel goede service ook als ons ringen terug gestuurd moesten worden doordat ze te groot waren was dit geen probleem en hebben wij nu de perfecte ringen.

Wij hebben trouwribgen besteld.

Goede prijzen, de ringenbos is echt ideaal, en de afwerking (graveerwerk) is erg mooi

Zodra de ringenvis retour is gezonden en ontvangen door jullie, wellicht een idee om een mailtje te sturen aan de klant zodat deze dit weet. Ik moest er nu 2 keer achteraan bellen.

Beste,
Bedankt voor jullie positieve review. Wij waarderen jullie feedback en we zullen bekijken hoe we onszelf op dit punt kunnen verbeteren.
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk...
Beste,
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie droomringen!

Fraussen margot

Super positieve ervaring als er iets was onmiddellijk reactie van hun en bevestiging dat het veranderd werd

Beste Fraussen margot,
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk toe met jullie...
Beste Fraussen margot,
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk toe met jullie droomringen!

MC v Drunen-Keller

Wij hebben de ringen ontvangen ze zijn super mooi !!!

Alles is voorspoedig gegaan wij zijn er erg blij mee !!!
En de letters zijn heel mooi .

Hilde

We hebben onze trouwringen hier uitgezocht en zijn erg tevreden over dit bedrijf. Veel keuze maar er werd echt alle tijd genomen zodat we uiteindelijk de ultieme ring hebben kunnen kiezen. De... We hebben onze trouwringen hier uitgezocht en zijn erg tevreden over dit bedrijf. Veel keuze maar er werd echt alle tijd genomen zodat we uiteindelijk de ultieme ring hebben kunnen kiezen. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Communicatie tussen klant en bedrijf is als erg positief ervaren. Snel een reactie via de mail; ook goed telefonisch bereikbaar. Fijn dat er ook een afspraak gemaakt kan worden om de ringen te... Communicatie tussen klant en bedrijf is als erg positief ervaren. Snel een reactie via de mail; ook goed telefonisch bereikbaar. Fijn dat er ook een afspraak gemaakt kan worden om de ringen te bekijken. Hierdoor zijn wij uiteindelijk bij hele andere ringen uitgekomen dan die we in eerste instantie op de website gezien hadden.

Laurie van der Meer

Ruim aanbod en vriendelijk personeel. De ringen waren prachtig en toen mocht ik ook nog een gratis bruidssieraad uitzoeken.