Super goede website. Alles makkelijk te vinden en uit te kiezen. Vandaag de trouwringen binnen gehad. Wat een juweeltjes. Precies binnen 4 weken. Top!!

Proffesioneel!!

Eefje

Super goed

Ringen zijn prachtig

Mariska

Tijdens de verkoop ging het allemaal zeer soepel en fijn. Toen wij zagen dat het graveren fout was gegaan, dat kan gebeuren, gingen we ervan uit dat we wel tot een oplossing zouden komen (zo... Tijdens de verkoop ging het allemaal zeer soepel en fijn. Toen wij zagen dat het graveren fout was gegaan, dat kan gebeuren, gingen we ervan uit dat we wel tot een oplossing zouden komen (zo moeilijk zijn we dat niet). De oplossing was onacceptabel en verder moesten we niet zeuren.

Snelle levering, mooie ringen

Toen wij met een klein probleempje kwamen werden wij zeer bot (niet) geholpen door Michael. Hij vindt ons zeuren en kwam niet met een goede oplossingen... het mail en belcontact was zeer... Toen wij met een klein probleempje kwamen werden wij zeer bot (niet) geholpen door Michael. Hij vindt ons zeuren en kwam niet met een goede oplossingen... het mail en belcontact was zeer onproffessioneel. Niet doen!

Beste Mariska,
Beste Mariska,
Fijn te horen dat jullie tevreden zijn met jullie trouwringen. Echter hebben wij jou vriendelijk proberen uit te leggen, dat er bij een ring niet op de kop kan worden gegraveerd. Het is hoe jij de ring wilt dragen en je de ring dus op 2 manieren kunt dragen. Wij geven 100% tevredenheidsgarantie en hebben jou het voorstel gedaan om de ringen op nieuw te laten graveren. Echter ging je hier niet mee akkoord en wou je liever voor bijna 150 euro aan bruidssieraden ter compensatie. Volgens mij gaat het dan niet meer om de gravering van de ring. Wij zijn echter van mening dat wij jullie een goede oplossing hebben geboden om de ringen op nieuw te laten graveren, daarna hebben wij jullie nogmaals gemaild en helaas niets meer van jullie vernomen. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met de ringen. Met vriendelijke groeten, Michael TrouwringenVoordeel.nl

Zeer tevreden

correcte prijzen, snelle levering en scherpe prijs-kwaliteit

Reactie Trouwringenvoordeel.nl:

Bedankt voor jouw review.
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie droomringen.
Groeten,
Michael
TrouwringenVoordeel.nl

Trouwringenvoordeel heeft een erg goede service gegeven aan mij en mijn partner. Tevens was het ook fijn om met Michael te communiceren via e-mail of telefonisch. Ik ben heel hartelijk geholpen.

De informatie op de website was prima.

We hadden eerst aangegeven de trouwringen op te willen halen. Maar dit kon uiteindelijk niet aangezien ze alleen in het weekend in Amsterdam zijn. Het bedrijf heeft het heel netjes opgelost en ben... We hadden eerst aangegeven de trouwringen op te willen halen. Maar dit kon uiteindelijk niet aangezien ze alleen in het weekend in Amsterdam zijn. Het bedrijf heeft het heel netjes opgelost en ben zeer tevreden met de service.

Reactie Trouwringenvoordeel.nl:

Bedankt voor jouw review.
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie droomringen!
Maak er een prachtige dag van!

Wij zijn tevreden over de ringen en levering was netjes op tijd

Nette levering, duidelijke communicatie, goede prijs kwaliteit verhouding

Optie voor achteraf betalen aanbieden?

Top bedrijf! Uitstekende service, ondanks een kleine fout van beide kanten alles super snel en netje opgelost.

Leenze le Grand

Super goeie service, denkt graag mee, flexibel en snel in het leveren

Lindsey Merks

2 trouwringen besteld en op tijd geleverd zoals aangegeven staat op de site.

Heel goedkoop, goede kwaliteit