Nanda

Goede ervaring. Mooie ringen. Goed geregeld. Snelle levering

Erik Willems

Top! goeie service en nette hulp met uitzoeken

Goed en goedkoop!

Kelly Leroy

Het ging allemaal zeer volt. Alleen was ik aan het wachten op een factuur die ik met een mail zou krijgen met de juiste prijs, om ook de ringen metten te betalen. Een week later kreeg ik 2 mails van... Het ging allemaal zeer volt. Alleen was ik aan het wachten op een factuur die ik met een mail zou krijgen met de juiste prijs, om ook de ringen metten te betalen. Een week later kreeg ik 2 mails van jullie met 1 de factuur en de 2de een aanmaling dat ik mijn factuur niet had betaald en dat vond ik want ongelegen. Hadden jullie mij de factuur eerder gestuurd was het allang betaald geweest.

Het ging heel snel en de prijzen vallen goed mee!

Sneller de factuur sturen en niet zo snel een aanmaling dat het nog niet betaald is.

Een vlotte en vriendelijke communicatie met de klanten.

SERVICE

de uitstalling bij t kiezen van de ringen zou ik anders aanpakken, nu kwam het een beetje on proffesioneel over

Laura Arends

Vandaag onze ringen ontvangen! Zien er prachtig uit! Kleine krasjes van het graveren aan de binnenkant maar dat zie je toch niet. Jammer is dat ze gewoon door de brievenbus kwamen en dat je dus niet... Vandaag onze ringen ontvangen! Zien er prachtig uit! Kleine krasjes van het graveren aan de binnenkant maar dat zie je toch niet. Jammer is dat ze gewoon door de brievenbus kwamen en dat je dus niet echt een 'moment' hebt. Paar daar is de prijs dan ook weer naar :)! Wij zijn er blij mee en zien uit naar onze grote dag!

Op de afspraak hadden we rustig de tijd om samen met de dames opzoek te gaan naar onze ringen!

Het mag wel wat flexibeler qua afspraaktijden.

Reactie Trouwringenvoordeel.nl:

Beste Laura,
Bedankt voor je positieve review.
Beste Laura,
Bedankt voor je positieve review.
Al onze ringen worden aangetekend verstuurd en alle risico's zijn dan ook voor TrouwringenVoordeel.nl, daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de ringen op te halen in één van onze 9 vestigingen.
Al onze ringen worden dubbel gecontroleerd door onze kwaliteitsafdeling. Waarschijnlijk is dit een restje van het graveren en kun je dit met een doekje zo verwijderen. Mocht dit niet zo zijn en echt een krasje zijn dan kun je de ringen kosteloos retoursturen en zullen wij dit uiteraard netjes verhelpen.
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie droomringen.

Snijder

Erg tevreden over onze bestelling. We zijn goed op de hoogte gehouden van de bestelling en er kwam nog een extra mail met de vraag of de bestelling op die manier in orde was.

Site is duidelijk en alle informatie staat er.

Ricky Richard Kooistra

Alles netjes afgehandeld en goede communicatie.

Communicatie via mail was goed.

1e aanspreekpunt via telefoon had wel iets beter gekund. Ook al was het advies om via mail te werken correct.

Snelle, vriendelijke service waarin ook meegedacht wordt met de mogelijkheden.

Snelle correspondentie, meedenken

?

Toevallig op deze website terechtgekomen bij een online zoektocht naar trouwringen.
In eerste instantie aangetrokken door het goede prijsniveau, maar ook hierachter zat een gemakkelijk en klantvriendelijk verkoopsproces. Betrouwbaar, snel, goede prijs-kwaliteit, vriendelijk !

Goede prijs. Combinatie van online & offline service. Vriendelijke verkoopsters.

Ik ben zeker dat een offline servicepunt in België ook succes zou hebben.

Zeer tevreden over de service en communicatie. Bestelling werd snel geleverd.

Zeer tevreden over de service en communicatie. Bestelling werd snel geleverd.