Marco Korte

Erg prettig. Je wordt vriendelijk geholpen en krijgt een duidelijkeigen uitleg als je vragen hebt.
Zeker een aanrader!

Marcella de jong

Trouwringen voordeel heeft veel keus, voor een mooie prijs. Online ringen bestellen blijft een beetje eng maar doordat je een bosje pas ringen kunt bestellen ( waarvan je het bedrag na je bestelling... Trouwringen voordeel heeft veel keus, voor een mooie prijs. Online ringen bestellen blijft een beetje eng maar doordat je een bosje pas ringen kunt bestellen ( waarvan je het bedrag na je bestelling keurig terug krijgt) weet je zeker dat je de goede maat besteld. Wij zijn zeer tevreden.

De ringenbos om vooraf zeker te zijn van je ring maat vind ik een heel sterk punt.

De titanium ringen lijken op de foto veel lichter als ze in werkelijkheid zijn, wij wisten dat titanium donkerder is dus hebben er rekening mee gehouden, als je het niet weet kom je misschien voor... De titanium ringen lijken op de foto veel lichter als ze in werkelijkheid zijn, wij wisten dat titanium donkerder is dus hebben er rekening mee gehouden, als je het niet weet kom je misschien voor verrassingen te staan.

Positieve ervaring.heel tevreden

De persoonlijke afspraak

Aankomst bij het kantoor...leek heel vaag.

Vriendelijk en goede service!

Rebecca

Mooie ringen voor een hele mooie prijs. Snelle levering en eventuele vragen per mail worden snel beantwoord.

Handig dat je een ringenbos kunt bestellen als je je ringmaat niet weet en dat het geld bij retour hiervan weer wordt verrekend bij bestelling van de ringen.

Meesters

Duidelijke website en snelle correcte levering.

Alles is goed en snel verlopen.

Geen.

Henrike

Online gezocht naar mogelijkheden voor trouwringen en toen kwamen we al snel bij trouwringenvoordeel terecht. Het leek eerst wat vreemd, geen winkels maar wel mogelijkheden om af te spreken ergens... Online gezocht naar mogelijkheden voor trouwringen en toen kwamen we al snel bij trouwringenvoordeel terecht. Het leek eerst wat vreemd, geen winkels maar wel mogelijkheden om af te spreken ergens en de ringen te bekijken. Maar eenmaal op de afspraak ziet alles er erg mooi uit, zijn ze erg klantvriendelijk en wordt alles goed uitgelegd. Ook na je bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling en uiteindelijk zijn we meer dan te vreden over de service en de ringen zelf.

Lisa

Vandaag onze ringen binnen gekregen zijn er super blij mee!
Goed geholpen en een snelle service.
Bedankt voor de mooie ringen Michael.

Goede en snelle service

Wij hebben een goede ervaring met trouwringenvoordeel
zijn zeer klantvriendelijk geholpen in almelo
hadden veel vragen en kregen goede antwoorden hierop
ringen werden zelfs thuisbezorgd
ik zou zeker aanraden om ook daar eens te gaan kijken voor ringen

Wouter Scholten

Goede ervaring