Supersnelle levering en goede kwaliteit

Goed bestelproces snelle levering

Dennis en Petra

Geweldige en snelle service en de ringen in een supermooi doosje geleverd

Een heel sterk punt vind ik de dummies en ringenpasser

Jacko

Goede en snelle levering! En mooie ringen!

duidelijk, overzichtelijk

antwoorden op mail zou sneller kunnen (zowel via chat mogelijkheid op de site als direct via de mail)

Beekman

Mooie betaalbare ringen en goede service

Snelle en vriendelijke service

Zet op de website dat als je langs komt dat het kan zijn dat niet alle ringen beschikbaar zijn om te bekijken. Wij kwamen uit Arnhem en hadden een artikelnummer opgegeven. Deze ringen zijn het ook... Zet op de website dat als je langs komt dat het kan zijn dat niet alle ringen beschikbaar zijn om te bekijken. Wij kwamen uit Arnhem en hadden een artikelnummer opgegeven. Deze ringen zijn het ook geworden. Maar het kan teleurstellend zijn als je geen voorkeur opgeeft en je niet alle ringen kunt bekijken en alsnog vanaf de website moet beslissen.

Reactie Trouwringenvoordeel.nl:

Beste Fam.Beekman,
Beste Fam.Beekman,
Wij vragen altijd aan de klanten die langskomen of ze een specifieke ring willen zien. Doordat wij ook veel ringen opsturen als showroommodel/dummie kan het voorkomen dat deze ringen bij andere klanten liggen. Wij hebben meer dan 500 modellen op voorraad om te zien. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met de ringen en bedankt voor jullie positieve beoordeling.

Steven

Goed. Levering op tijd. Goede klantenservice.

Multisizer die kosteloos opgestuurd werd bij twijfel. Prijs/kwaliteit ook zeer goed. Eigenlijk is het hele concept 1 sterk punt!

Snellere updates m.b.t. levering product.

B. Willems

Ringen binnen 1 1/2 week binnen dat was super!!!

nee

Dat is mijn eerste bestelling maar echt een aanrader

Mooi afgewerkt en snel geleverd

Alles was na wens

Bianca

Ik heb mijn trouwringen besteld en laten graveren.
Het Kwam aan in een katonnen doosje.
De ringer zaten mooi in een ringendoosje.
Ze passen perfect.dank jullie wel.

Hele Mooie ringen

Anita Konings

Hier een tevreden klant. We hebben gisteren onze ringen ontvangen nadat we ze online hadden besteld. We zijn goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de ringen. Wij zijn uitermate tevreden.... Hier een tevreden klant. We hebben gisteren onze ringen ontvangen nadat we ze online hadden besteld. We zijn goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de ringen. Wij zijn uitermate tevreden. Ook nogmaals dank voor de gewonnen prijs via Facebook.

Kwaliteit van de ringen.