Vivet - Vansteenkiste

Zeer goede service, bij eventuele vragen snelle reactie TOPPIE!!!

Had wat problemen met de maat van de ringen, had zelf de foute maat besteld en ondanks alles hebben ze me uitstekend geholpen!! TOPPIE!! Zeer goede service en prachtige ringen.

Geen minpunten gevonden, we zijn zeer tevreden!!!!

ten Have

Trouwringen mooi binnen de gezegde tijd klaar, geleverd met garantie. Ringen zijn super en het graveren erg netjes.
minpuntje! communicatie tussen bestellen en leveren is erg weinig, kan je...
minpuntje! communicatie tussen bestellen en leveren is erg weinig, kan je ook niet terug vinden op de site.

communicatie of terugzoeken hoever de levering staat zou beter kunnen

Reactie Trouwringenvoordeel.nl:

Beste Wilfred,
Bedankt voor de positieve review en fijn te horen dat jullie tevreden zijn met de ringen.
Beste Wilfred,
Vervelend om te horen dat jullie vinden dat er te weinig informatie is over het verloop van de order. Wij zullen nog eens kritisch kijken naar ons orderproces.
Bij de orderbevestiging staat vermeldt hoe lang de levertijd is en als wij de ringen versturen dan krijg je netjes een mail met een track en trace code.
Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie ringen.

Christel

Heel aangename kennismaking gehad. Wanneer je een email stuurt met vragen krijg je vrijwel onmiddellijk een heel duidelijk antwoord. Steeds vriendelijk en je wordt heel goed op de hoogte gehouden... Heel aangename kennismaking gehad. Wanneer je een email stuurt met vragen krijg je vrijwel onmiddellijk een heel duidelijk antwoord. Steeds vriendelijk en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de stappen in het bestel/leveringsproces.

De service is gewoon top. Ook de kwaliteit en de mogelijkheden zijn perfect. Er is voor ieders smaak, ieders budget en iedere gelegenheid iets te vinden. Voor ons is service heel belangrijk en zelfs... De service is gewoon top. Ook de kwaliteit en de mogelijkheden zijn perfect. Er is voor ieders smaak, ieders budget en iedere gelegenheid iets te vinden. Voor ons is service heel belangrijk en zelfs al is het via het internet, je krijgt toch een persoonlijke benadering.

Ik kan hier gewoon niets aan toevoegen. Het is een topbedrijf dat ik ondertussen al aan veel mensen heb aangeraden.

mekers

Heel goed en persoonlijk

Zeer snel en veel keuze en persoonlijke aandacht.

Niks

Moolenaar

Gastvrij, zeker als je de ringen in het echt wil komen bekijken.
Gastvrij, zeker als je de ringen in het echt wil komen bekijken.
Duidelijk doorgesproken in welke maten de ringen besteld worden. Ook het laten graveren van de ringen, welke letters en welke tekst.
Kortom zeer aangenaam.

Vindbaarheid binnen in het grote kantoorpand te Almelo.

Alieke

Zeer vriendelijk te woord gestaan en erg netjes geholpen! Met heerlijke koffie, en ondanks dat onze dochter erg onrustig was deze dag, alle tijd gekregen om een mooi set ringen te kiezen. Erg Fijn... Zeer vriendelijk te woord gestaan en erg netjes geholpen! Met heerlijke koffie, en ondanks dat onze dochter erg onrustig was deze dag, alle tijd gekregen om een mooi set ringen te kiezen. Erg Fijn dat je een mailtje krijgt hoe het er voor staat met de bestelling:) zeker aan te raden!

Voor elk budget prachtige ringen!

Yonina

Super snelle levering van prachtige ringen! Tijdens bestelprocedure email met vraag gestuurd in de avonduren en meteen antwoord gekregen. Dik tevreden met de service!!!

Jakob

De trouwringen zijn op tijd en zoals gevraagd toegekomen.

Heel klantvriendelijk. Correcte informatie op de website.

Het terugzenden van een ringenbos kostte bij mij bijna 10 euro. Dan is het natuurlijk geen gratis ringenbos meer. Misschien kan dat beter geregeld worden zodat je gemakkelijk de ringenbos kunt... Het terugzenden van een ringenbos kostte bij mij bijna 10 euro. Dan is het natuurlijk geen gratis ringenbos meer. Misschien kan dat beter geregeld worden zodat je gemakkelijk de ringenbos kunt terugsturen zonder zoveel te betalen?

Reactie Trouwringenvoordeel.nl:

Beste Jakob, bedankt voor je positieve review en je feedback m.b.t. de ringenbossen. Deze kosten zijn overigens alleen voor België. Aangezien wij ook gratis een ringenbos opsturen naar Belgie en... Beste Jakob, bedankt voor je positieve review en je feedback m.b.t. de ringenbossen. Deze kosten zijn overigens alleen voor België. Aangezien wij ook gratis een ringenbos opsturen naar Belgie en daarna ook gratis de ringen versturen, moeten wij ergens een grens trekken. Wij zijn momenteel bezig om te kijken of we dit voordeliger kunnen regelen.
De retour regeling voor de de ringenbossen in België hebben wij helaas aan moeten passen. Hiervoor mocht de klant de ringenbossen per normale post retour sturen. Maar doordat er veel ringenbossen niet terug kwamen of dat mensen wel zeiden dat ze de ringenbossen retour hadden gestuurd, maar het toch niet hadden gedaan, hebben we dit moeten aanpassen. Wel fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de ringen.
Nogmaals heel veel liefde en geluk met de ringen.

Serina Koetsier

Super service, super geholpen en erg blij met onze mooie ringen!

Toen wij de ringen binnen kregen bleek er een zwart puntje oid in de steen te zitten.. hier over gemaild en we kregen direct reactie terug dat we de ring terug konden sturen. We werden goed op de... Toen wij de ringen binnen kregen bleek er een zwart puntje oid in de steen te zitten.. hier over gemaild en we kregen direct reactie terug dat we de ring terug konden sturen. We werden goed op de hoogte gehouden en 2/3 weken later kregen we alweer een mail terug dat de ringen weer onderweg waren naar ons. Erg tevreden over deze snelle reactie. En toen de ring weer binnen kwam was het weg! :) Ook tijdens het uitzoeken werden we goed geholpen!! Zeker een aanrader! (en de prijs is ook een stuk voordeliger dan bij een juwelier)

We werden een beetje misleid door de site, daar waren ringen die een stuk goedkoper waren dan de ringen die we uiteindelijk uitgezocht hebben. Ook vond ik ze op de site mooier doen lijken dan in het... We werden een beetje misleid door de site, daar waren ringen die een stuk goedkoper waren dan de ringen die we uiteindelijk uitgezocht hebben. Ook vond ik ze op de site mooier doen lijken dan in het echt. Maar uiteindelijk waren de ringen die we nu hebben als nog een stuk goedkoper dan wanneer we ze bij een juwelier zouden kopen. Dus al met al heel blij! Met de ringen en de goede snelle service!!

Vilitio

Klantenservice perfect