Rianne

Heel prettig.

Nette communicatie bij vragen.

Ik mis voorbeelden van de manieren van graveren op de website.

Een voorbeeld voor elke webshop!

Een voorbeeld voor elke webshop. Ringen besteld een ring viel iets te groot, terug gestuurd, op hun kosten. Vervolgens zijn nieuwe ringen naar ons gestuurd echter niet aangekomen, terwijl POSTNL wel... Een voorbeeld voor elke webshop. Ringen besteld een ring viel iets te groot, terug gestuurd, op hun kosten. Vervolgens zijn nieuwe ringen naar ons gestuurd echter niet aangekomen, terwijl POSTNL wel aangaf dat ze afgeleverd zijn.
Situatie uitgelegd en kunnen aantonen dat wij in het buitenland waren gedurende afleveren.
Trouwringenvoordeel.nl gaf aan dat klant niet de dupe mocht worden en heeft nieuwe ringen besteld en verstuurd, ondanks dat we voorstelden om de kosten voor aangetekend opsturen voor onze rekening te nemen, hebben zij dat ook betaald.

Erg tevreden over onze ringen!! Snelle levering & klantvriendelijk en goed advies!!

Snelle levering, klantvriendelijk; je krijgt genoeg de tijd om zelf te beslissen wat je wilt qua ringen nadat je alle ringen hebt gezien. En dit waren er genoeg, kortom ook genoeg keus!! Top... Snelle levering, klantvriendelijk; je krijgt genoeg de tijd om zelf te beslissen wat je wilt qua ringen nadat je alle ringen hebt gezien. En dit waren er genoeg, kortom ook genoeg keus!! Top service!! Echt een aanrader!!

Wij hebben onze trouwringen bij jullie gekocht. In 1e instantie dachten we online bestellen waarom zouden we ?? Maar eenmaal onze ringen waren aangekomen wij hebben geen moment spijt ervan. Alles... Wij hebben onze trouwringen bij jullie gekocht. In 1e instantie dachten we online bestellen waarom zouden we ?? Maar eenmaal onze ringen waren aangekomen wij hebben geen moment spijt ervan. Alles was perfect in orde.

De ringen zijn perfect! We konden ons geen beter bedrijf bedenken.

Geen verbeterpunten nodig het was allemaal in orde.

Guy Vroman

Hoi, wij trouwen in juni en hebben de ringen bekeken bij Trouwringenvoordeel.nl. Wij vonden onze keuze en hebben een afspraak gemaakt met Michael. Wij als Belgen reden dus naar Almelo waar wij... Hoi, wij trouwen in juni en hebben de ringen bekeken bij Trouwringenvoordeel.nl. Wij vonden onze keuze en hebben een afspraak gemaakt met Michael. Wij als Belgen reden dus naar Almelo waar wij hartelijk zijn ontvangen met koffie.
Michael is een heel toffe en aangenaam persoon. Tijdens de koffie hebben wij een 50 tal ringen kunnen bekijken en hebben dan toch een andere mooie ring besteld. De afhandeling en de berekening waren volledig in orde.
Ten slotte ; Wat word er gezegd over onze Nederlandse buren ???? Ik zeg dat het fantastische mensen zijn en dat ze eerlijk zijn als ze iets verkopen. dienst na verkoop enz.
Bedankt Michael en nu hopen dat de dag even mooi zal zijn als onze ringen.

gewoon perfect

Roel ten Have

In 1 woord: "Geweldig!" Het was allemaal beetje laatste moment werk, maar alles is helemaal naar zin en op tijd voordat ik vertrok met het vliegtuig.

Werken naar een deadline..Top!

Jasper Groenewoud

Positief. Ze denken mee en zijn erg klantgericht.

Marije Stam

Erg goed! Snel, goede prijs en vriendelijk

Sneller klanten te woord staan, d.m.v. email als er een vraag gesteld word, als de bestelling en levering al voldaan zijn.

W.Veenstra

Wij hebben hele goede ervaringen,snelle service,vragen worden snel beantwoord.

Op mail wordt heel snel gereageerd.

Sabine winckelmans

Suuuper ervaring!!! Heel mooie ringen en beschrijving zoals ik het wou! Fantastisch gewoon... Voor herhaling vatbaar, onze trouw ringen ga ik zeker ook bij jullie bestellen! De ene dag een mailtje... Suuuper ervaring!!! Heel mooie ringen en beschrijving zoals ik het wou! Fantastisch gewoon... Voor herhaling vatbaar, onze trouw ringen ga ik zeker ook bij jullie bestellen! De ene dag een mailtje dat ze verstuurd zijn,.. De volgende dag geleverd!! Wat moet een mens meer hebben!

Kan niet beter

Neen