de Vries

Goede en snelle service, goede kwaliteit. En super netjes afgehandeld! Echt een aanrader!

Kwalitatief goede sieraden en super goede service.

N.v.t.

wilco smit

Super goed en als er probleem is lossen ze graag op

Karin Aa

Mooie ringen voor een mooie prijs. Snel geleverd.

Veel keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding, voor elke portemonnee wat wils.

Nee.

Roy Klip

Prima afhandeling, snelle levering.

Sander Schilder

Enorm tevreden, de service is echt gewoon perfect. Trouwringen besteld, was kort dag maar als service hebben ze de ringen zelf met vervoer gebracht. Super blij mee en zulke service zie je amper meer... Enorm tevreden, de service is echt gewoon perfect. Trouwringen besteld, was kort dag maar als service hebben ze de ringen zelf met vervoer gebracht. Super blij mee en zulke service zie je amper meer tegenwoordig. Klant staat hier centraal en dat merk je, dat voor online shoppen!! Ik raad iedereen deze site aan, goede prijs kwaliteit en uitstekende service!

Snelle mailwisselingen, ze laten je niet een paar dagen wachten als je een vraag hebt. Service is echt super, ze hebben zelfs onze trouwringen gebracht!

Serieus, die heb ik echt niet.

duforet

Een snelle bediening! Wij zijn alvast tevreden! Ruth en nico

Lizzy

Trouwringenvoordeel.nl is een heel goed bedrijf met een hele goede service.

Dennis

Wij hebben 2 exact dezelfde trouwringen besteld (zelfde model, maat en gravering) en ondanks een kleine vergissing, werden ze keurig binnen de beloofde termijn geleverd! Ze zijn prachtig en ze... Wij hebben 2 exact dezelfde trouwringen besteld (zelfde model, maat en gravering) en ondanks een kleine vergissing, werden ze keurig binnen de beloofde termijn geleverd! Ze zijn prachtig en ze passen perfect! De communicatie verliep vlekkeloos! Zeer aangename ervaring en zeker een aanrader!

Zeer goede communicatie en uiterst klantvriendelijk!

ingrid biersma

Was mijn eerste keer ben met alles tevreden

dat alles vlot is verlopen ben echt tevreden

M H Wachtmeester

Prima service, werd zelfs gebeld of de tekst in de ring klopte...

Levertijd was mijn inziens iets te lang, voor ons niet echt een probleem, maar kan me voorstellen dat het voor sommige mensen wel te lang is.