Bij het uitzoeken van een nieuwe schutting zijn onze buren en wij zeer netjes geholpen door een kundige verkoopmedewerker. De offerteprijs was wellicht niet de goedkoopste maar als de kwaliteit... Bij het uitzoeken van een nieuwe schutting zijn onze buren en wij zeer netjes geholpen door een kundige verkoopmedewerker. De offerteprijs was wellicht niet de goedkoopste maar als de kwaliteit ernaar is hebben we daar best een reële prijs voor over. We hebben de offerte diezelfde dag nog per mail ontvangen. Plaatsing van de schutting duurde wel even, reken op iets van twee maanden, maar toen het zover was stond hij binnen twee uur, rotsvast en kaarsrecht. Top!

Van den Top levert wat men belooft!

Jan Ronald

Prima materiaal en service

Uitgebreid assortiment

Homealone II

Snelle levering en accuraad betrouwbaar.

Rob Prins

Goede website. Eenvoudige bestelprocedure. Goede kwaliteit producten. Levering volgens afspraak.

Kwaliteit producten.

Makkelijk bestellen, afgehaald in Barneveld. Ruime locatie, goed georganniseerd.

Soms zitten er flinke noesten in de planken. Graag hierover communiceren.

Snelle levering bij afhalen.

Keurig op tijd geleverd. en materiaal (hout) was goed

weet ik niet

goede service

G.G.J. de Leeuw

Hardhouten poort besteld echter verkeerde lengte geleverd. Bij navraag bleek dit een zetfout op de website te zijn.
Vervangen door een andere poort van het juiste formaat bij bezorgmoment 2.

Bij een fout aan de kant van het bedrijf kan een kleine tegemoetkoming (korting) een veel betere klantervaring opleveren.

Contact was goed

Bestelling is makkelijk te maken en te volgen via een website. Compleet en op tijd geleverd.

In account aangeven dat exacte bezorgtijden pas laat bekend gemaakt kunnen worden.

Bestelling is goed te volgen online en bij vraag krijg je snel bericht.

RK

Zeer goed.

Door mijn eigen fout teveel besteld.
Zonder gedoe kom dit terug.
Fijn geholpen en nette winkel met showtuin.

Bert Vogel

Klantvriendelijk, met name de persoon die de artikelen bij elkaar moest rapen

nvt

Onbesteld toch rvs schroeven meegekregen