Hollemans

??

De katjes op de ruitjes van onze deur zaten echt enorm scheef vast gezet. Dus deze hebben we moeten losmaken en opnieuw recht moeten zetten

Prima contact en goede hulp aan de telefoon

De tuinafscheiding van boomschors is precies zoals op de website beschreven staat. We zijn er erg blij mee. Wel vreemd is dat we na bezorging nog 2 maal een mail kregen dat de tuinafscheiding... De tuinafscheiding van boomschors is precies zoals op de website beschreven staat. We zijn er erg blij mee. Wel vreemd is dat we na bezorging nog 2 maal een mail kregen dat de tuinafscheiding bezorgd zou worden.

Communicatie over levering

Mooi product

Rene

Prima service
Goed telefonisch contact
En goede levering van chauffeur.

Geert uit Groningen

Douglas hout besteld voor overkapping e.d.
Mooie kwaliteit, goed advies en snelle levering

Mooi hout en vakkundig personeel

Goede producten voor een goede prijs, groot assortiment. Makkelijk laden.

Producten lagen niet allemaal klaar, waardoor het laden wat langer duurde. Gewicht van artikelen op de site vermelden. Dan kun je ook bepalen hoeveel je kunt / mag laden.

Groot assortiment, goede prijs.

Dirk

Uitstekende service. Op de website besteld. Later telefonisch de bestelling nog iets kunnen wijzigen. Dinsdag besteld, woensdag gewijzigd, vrijdag keurig thuisbezorgd.

Geen enkel

Goede persoonlijke communicatie; zowel telefonisch als met e-mail.

Goede snelle bezorging

Heel goed

Goede kwaliteit!

Peter L.

Kon bijna alles wat ik nodig had in één keer bestellen

Communiceren over niet te leveren producten i.p.v. Iets anders in een andere maat leveren.

Kon bijna alles wat ik nodig had in één keer bestellen

Tuinhout besteld via internet. Netjes geholpen met mijn vragen en mooi hout thuis afgeleverd.