Prima service voor een webshop gerelateerd bedrijf

Prima service voor een webshop gerelateerd bedrijf

mooie deur met en stevig cilinderslot!

Een positieve ervaring,

Bij het hang en sluitwerk voor de poort werden 2 grote bouten geleverd en vier kleine, die laatsten zijn (bleek ook al bij een levering in 2015) erg kwetsbaar. Een beetje te stevig aangedraaid en de... Bij het hang en sluitwerk voor de poort werden 2 grote bouten geleverd en vier kleine, die laatsten zijn (bleek ook al bij een levering in 2015) erg kwetsbaar. Een beetje te stevig aangedraaid en de bout breekt af. Suggestie: betere bout leveren of een vijfde bout voor als er een breekt toevoegen.
Bij het hekwerk was mij ontgaan dat ik geen hang en sluitwerk heb besteld, uiteraard mijn schuld, maar wellicht hadden jullie dat gezien en gevraagd of dat de bedoeling was. uit oogpunt van service.

Vriendelijk en deskundig

Frank van Renesse

Duidelijke info op website, prettig contact aan de telefoon, keurige levering, helemaal goed!

Laat de bezorger even bellen als de bestelling meer dan een half uur later komt.

Prettig tel. Contact, goede info over verloop van de order, prima reactie op opmerking mijnerzijds.

Prima, al meerdere keren wat besteld. prima communicatie via e-mail bij vragen tav de bestelling vooraf

Goede ervaring

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

Snel en netjes geleverd!

R.Veenhuizen

Ben tevreden met dit bedrijf. Is de eerste ervaring.

Het is mij niet duidelijk wat er met "after sales" bedoeld wordt.

Het is wel prettig om het formulier naar eigen inzicht in te kunnen vullen. Een beetje dwingend zo.