Zeer Late levering van bestelde

Betrouwbaardere toeleveranciers zoeken

Reactie TuinartikelTotaal.nl:

Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
Geachte heer,
Bedankt voor uw feedback.
De oorzaak van de zeer late levering was te wijten aan de fabrikant van de kleigrondverbeteraar. Deze had de productie van de kleinere verpakkingen nog niet volledig op orde, waardoor de levering ondanks vele toezeggingen toch een aantal maal werd uitgesteld.
Wij hebben getracht het product via diverse toeleveranciers alsnog tijdig te kunnen leveren, maar helaas was hier hetzelfde probleem wat zich voordeed.
In de diverse contactmomenten gaf u aan bereid te zijn om te wachten op de levering.
Nogmaals bedankt voor de verder positieve feedback.
Tuinartikeltotaal

Ton Klene

Goede service en prompte levering artikel van dit bedrijf.

Probeer een andere kleur\image als achtergrond voor de website-pagina, in plaats van wit op wit. Dat is een beetje teveel van het goede.

Chris

Veel en prettig contact gehad, omdat 1 van de 3 bestelde producten niet leverbaar was.

Veel vuldig contact, per mail. als was het soms een beetje zoeken in die mail waar het nu presies omging.

Na dat ik voorstelde dat u bij collega’s het product misschien kon verkrijgen, heeft u aangegeven dat gedaan te hebben, misschien had u beter dat iniciatief zelf kunnen nemen.

Dirk Hornstra

Verticuteermachine gekocht, in 4 dagen geleverd.

Daar ik voor het eerst bij dit bedrijf bestelde moest ik maar afwachten of ik inderdaad het bestelde zou ontvangen. Na een dag gewacht te hebben zonder bericht, kreeg ik de dag erna bericht dat de... Daar ik voor het eerst bij dit bedrijf bestelde moest ik maar afwachten of ik inderdaad het bestelde zou ontvangen. Na een dag gewacht te hebben zonder bericht, kreeg ik de dag erna bericht dat de zending onderweg was en de dag erna is het keurig verpakt afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Ik heb zondag besteld, maandag niets vernomen, dinsdag de ractie. Als nieuwe klant bleef ik een dag in het ongewisse of het wel een betrowbaar bedrijf was. Graag snellere reactie bij nieuwe klanten.

Koen

Goed product, snelle service

Goed product, snelle service

Robert

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Goede kwaliteit terrasverwarmer tegen een scherpe prijs