Mijn eerste ervaring is goed.

W.SPRUIJTENBURG

PRIJS PRESTATIE VERHOUDING IS PRIMA.
LEVERTIJD CONFORM AFSPRAAK.

Goede prijs. Dit bedrijf laat bezorgen door een slechte koerier. Track and trace is onbetrouwbaar. Bezorger is niet bereikbaar. Men houdt zich niet aan afspraken.

Gecahte

We zijn tevreden over de snelle levering en de chauffeur was ook gedienstig om de pakketten langs achter te dragen.

We hebben echter 2 opmerkingen:
Op jullie...
Gecahte

We hebben echter 2 opmerkingen:
Op jullie site worden heidematten aangeprezen met een hoge dichtheid (we hebben 2 tot 3cm gekozen.) De dichtheid is echter niet wat we hadden verwacht want je kijkt er gewoonweg zo doorheen.Hierin zijn we teleurgesteld.

De 2de opmerking is dat de matten verkocht worden voor 3 m lengte.
Bij het afrollen ontdekten we dat ze maar 2,80 m waren.

De matten nog meer uitrekken was ook géén optie aangezien we er nu al doorheen kijken.

Gezien onze opmerkingen zouden we jullie bedrijf voorlopig niet aanbevelen.

Bestelling goed uitgevoerd

Kim

Zeer goede ervaring. Wilgenmatten besteld, zeer tevreden over prijs/kwaliteit. Communicatie naar de klant toe is goed
Enige minpunt is de site van het bedrijf die de bezorging doet. Deze is...
Enige minpunt is de site van het bedrijf die de bezorging doet. Deze is onduidelijk mbt de dag/ tijd van de levering oftewel wordt onvoldoende geüpdate waardoor ik de hele dag niet van huis af kon terwijl er pas om 18.00 bezorgd werd

Aad van der Linden

Prima verlopen en snel geleverd.

Marjo

Prima prijs , zeer vlotte bezorging
Heel tevreden over het product !!

Rene Vos

Prima producten, fijne en snelle klantenservice, snelle en perfecte levering

Een mooi product voor een scherpe prijs op een overzichtelijke website kunnen kopen