Lindelauf

Ging perfect geen klachten

Communicatie was erg goed, en ook de levering

van 't Hoog

Met het bedrijf heb ik geen probleem echter wel met hun koeriersdienst 'het groene hart'
Bij mijn bestelling had ik duidelijk aangegeven dat ze de schermen bij de voordeur moesten zetten als ik er even niet mocht zijn. De koeriersdienst zei later dat ze niets doorgekregen hadden en ik was die dag voor niets 250 km heen en terug gereden om de schermen te installeren. De koerier weigerde opnieuw te leveren hoewel de vrouwelijke chauffeur dichtbij was. Ik moest maar komen waar zij was. Wij stonden echter grind uit te laden en het was onmogelijk op dat moment om daarheen te rijden. Ik moest maar een andere keer aanwezig zijn om de schermen te ontvangen. Een hoop ergernis en tig telefoontjes om niets., geen schermen en er zit niets anders op dan andere te bestellen en nog een keer speciaal te gaan rijden

Prima service en snelle levering.
De administratie was op orde qua email

Vlotte service. Goed contact via de mail.

Souer

Goede en snelle service netjes afgeleverd en duidelijk via de site te bestellen.

J.W.G. Welling

Top service, ook als er iets mis gaat wordt de zaak professioneel en snel opgepikt en afgehandeld! Ook de verhouding prijs/kwaliteit van de producten is uitstekend.