Richard van Lunzen

Makkelijk besteld, snelle bezorging, en goeie service.

Goed op de hoogte gehouden van status bestelling

Nog niet veel ervaring.

Zeer snelle levering

Thijs

Goede communicatie

NJC

Productfoto en -omschrijving op de webshop kwamen niet overeen met het werkelijke product.

Reactie Tuinchamp:

Wij weten niet wat er niet goed is, maar als de wilgenmat beschadigd is aangekomen dan horen we dat graag. stuurt u dan een mail naar info@tuinchamp.nl met een foto dan lossen we het op.
Met...
TuinChamp.nl

Bestellen, betalen en leveren gaan vlot en probleemloos. De artikelen ben ik minder tevreden over. De container ombouw berging dubbel is van een bedenkelijke kwaliteit, lastig zo niet onmogelijk in... Bestellen, betalen en leveren gaan vlot en probleemloos. De artikelen ben ik minder tevreden over. De container ombouw berging dubbel is van een bedenkelijke kwaliteit, lastig zo niet onmogelijk in elkaar te zetten door het ontwerp en gammel van constructie. Het lijkt een product te zijn dat na een jaar of 5 verrot zal zijn door weersinvloeden. Voor €250,- had ik een degelijker product verwacht.

Levertijden op site van tuinchamp kloppen niet, mails over de tijden zijn onduidelijk. Bezorger komt niet op afgesproken tijd maar onaaangekondigd een dag later. Tuinchamp reageert niet op mails die... Levertijden op site van tuinchamp kloppen niet, mails over de tijden zijn onduidelijk. Bezorger komt niet op afgesproken tijd maar onaaangekondigd een dag later. Tuinchamp reageert niet op mails die ik heb gestuurd.

Reactie Tuinchamp:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Jammer dat u niet tevreden bent, maar u heeft 3 bestellingen gedaan op dezelfde dag waarvan 1 ruim na 15:00 uur, vandaar dat dit product een dag later is geleverd. We hebben u voor beidde zendingen track en trace codes gestuurd.
Vriendelijke groet,
TuinChamp.nl

Snel geleverd maar de wilgenmatten zijn niet punt gaaf hier en daar een boog in de wilg niet mooi

Leo Gruijters

Kwaliteit van het geleverde product, een wilgenscherm van 500x200 cm, lijkt vooralsnog OK.
Echter de geleverde schermen bleken slechts 450 cm lang !!!!