De Jonghe

Niet content. Ik vroeg een rietenmat van 2x6. Mijn afdak is 2x5,80. Dus 20 cm overschot. Bleek dat ik 1 m tekort had gekregen. Heb mij nog ergens anders een stuk moeten bij kopen :-( Je kan al... Niet content. Ik vroeg een rietenmat van 2x6. Mijn afdak is 2x5,80. Dus 20 cm overschot. Bleek dat ik 1 m tekort had gekregen. Heb mij nog ergens anders een stuk moeten bij kopen :-( Je kan al denken dat dit de eerste en de laatste keer is dat ik bij jullie iets heb gekocht!

Huis & Tuin

Goede kwaliteit, prijs is goed en werd heel snel geleverd !

gerlof

Snel geleverd.

JP Vanhaut

Zeer snelle en correcte aflevering van 8 bamboematten. De matten gemaakt uit volledige bamboestengels waren van redelijke tot goede kwaliteit. De gespleten bamboematten hadden op diverse plaatsen... Zeer snelle en correcte aflevering van 8 bamboematten. De matten gemaakt uit volledige bamboestengels waren van redelijke tot goede kwaliteit. De gespleten bamboematten hadden op diverse plaatsen gaten door gebroken, te korte, ontbrekende of kapotte latjes. Op diverse plaatsen was de binddraad stuk of zelfs al roestig. Zeer bedenkelijke afwerking en/of kwaliteit. Gelukkig was het maar om een kippenren af te sluiten zodat alles min of meer uit het zicht staat.

Reactie Tuinchamp:

Goedemorgen,
Wilt u ons een paar foto's sturen? het is uiteraard niet de bedoeling dat u roestige en kapotte bamboematten van ons ontvangt. die gaan we ruilen voor nieuwe.
De foto's kunnen...
Goedemorgen,
De foto's kunnen gestuurd worden naar: info@tuinchamp.nl
TuinChamp.nl

Femke de Feber

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Sara

Supersnelle levering, mooi product! Al aanbevolen aan de buurvrouw.

Misshera

Alles goed geleverd zoals 't hoort.

Richard

Snelle levering en nette prijs.

B&B De Stuiv

Snelle en correcte levering

Andre Grundmann

Goed product levering op pallet met een auto zonder lift en chauffeur zonder pallettruck en of gereedschap om de pallet te ontladen.