De ophanging is heel slecht breekt bij het minste af Heb ze bevestigd met Tripes
Marjan
Heel vriendelijk aan de telefoon. En het ging precies zoals ze gezegd hadden.
Roland Maes
Snelle en prima levering van een mooie terraskachel.
Sandra Wiegmans
Snelle bezorging van mooie producten! Makkelijk online besteld en super snel geleverd. Echt top!
Marcel
Door, per telefoon, contact op te nemen met TuinChamp kwam ik erachter dat mijn bestelling niet aangenomen was in het computersysteem. Dat is van TuinChamp gelijk in orde gebracht en kreeg gelijk...Door, per telefoon, contact op te nemen met TuinChamp kwam ik erachter dat mijn bestelling niet aangenomen was in het computersysteem. Dat is van TuinChamp gelijk in orde gebracht en kreeg gelijk een bevestiging per mail. Heb dan ook gelijk het geld overgemaakt en nog dezelde dag werden mijn bestelde bamboematten geleverd! Goede kwaliteit van de waren en ern top service. Nogmaals dank daarvoor!! :-)
J ter Maten
Zeer goed
G.j.Janssen
Ben heel erg tevreden
Lin Sweertvaegher
Snel - vriendelijke klantendienst - ziet er goed uit bij levering, maar ik kan pas eindoordeel geven na plaatsing van de containerombouw
Wendy
Snelle levering, mooi product
Peter Surminski
Prima ervaring met deze eerste aankoop bij Tuinchamp. Levering erg snel en vriendelijk. De wilgenmatten die ik kocht zijn van erg goede kwaliteit en goedkoper dan bij een aantal andere bedrijven...Prima ervaring met deze eerste aankoop bij Tuinchamp. Levering erg snel en vriendelijk. De wilgenmatten die ik kocht zijn van erg goede kwaliteit en goedkoper dan bij een aantal andere bedrijven waar ik gezocht had. Ook goed verpakt.