Goed, alles volgens afspraak en plaatsing is met kwaliteit uitgevoerd
Elke
Vriendelijke medewerkers, snel en vakkundig geplaatst
Henny vd Kleij
Heel blij met de schutting Zou het zeker aanbevelen
Frederike Pracht
Een heel professionele aanpak. Heldere afspraken. Wij waren erg geholpen met het feit dat ook de oude schuttingen verwijderd konden worden. Dit werd grondig gedaan en de schuttingen staan er strak...Een heel professionele aanpak. Heldere afspraken. Wij waren erg geholpen met het feit dat ook de oude schuttingen verwijderd konden worden. Dit werd grondig gedaan en de schuttingen staan er strak bij. We hebben al veel complimenten gekregen. De prijs/kwaliteit verhouding is ook prima.
A. De Waal
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede info en de schutting is heel netjes en snel geplaatst. Niet duur en zeer zeker een aanbeveling waard. Top gewoon.
Wilbert
Tuinhout-centrum Wijchen is een heel fijn bedrijf om mee te werken. Ze leveren écht heel snel en een heel mooi resultaat.
Richard
Netjes vriendelijk e correct
T Mulling
Prima bedrijf Werken netjes
Mayke en Bart
Heel fijn bedrijf !! Komen hun afspraken na, leveren echt goed werk. Denken met je mee in oplossingen en passen dit direct toe. Wij zijn echt blij met het werk wat hun geleverd hebben in onze tuin !