Theo Janssen

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed! !
Goede afspraken mooie prijzen en netjes werk geleverd! !

Jan Sandifort

(Bewerkt)

Prima op tijd. Oude spul weggehaald en afgevoerd.
Prima op tijd. Oude spul weggehaald en afgevoerd.
Schutting en poorten precies zoals wij het wilden geplaatst. Wij willen 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ geven voor de voortreffelijke afwerking en kwaliteit van Tuinhout. Er is maar 1️⃣Tuinhout en dat is
🥇Tuinhout.

Kevin J

Zeer correcte en duidelijke communicatie. Zowel vooraf als tijdens het zetten van de schuttingen

Verbeterpuntje: Ik zou het aantal meters en de schuttingprijs wat standaardiseren. Nu was er gewoon 1 schuttingeenheid, met 1 prijs, en in de beschrijving wat cryptisch een aantal lengtes genoteerd. Daardoor ontstond ook een fout van +/- 200 euro op de offerte. Als je dit zou standaardiseren (schuttinglengtes * eenheidsprijs) in Excel oid, voorkom je dit soort fouten in de toekomst.

Voor de rest uitstekend gedaan!

Reactie Tuinhout-centrum:

Beste Kevin,
Hier zijn we op dit moment mee bezig om dit nog inzichtelijker te krijgen!
Bedankt voor de tip!!

De Graaff

Wij zijn erg tevreden over de schutting die is geplaatst door Tuinhout-centrum. Wij zijn vlak voor het plaatsen van de schutting nog van gedachte veranderd en konden dit in goed overleg nog... Wij zijn erg tevreden over de schutting die is geplaatst door Tuinhout-centrum. Wij zijn vlak voor het plaatsen van de schutting nog van gedachte veranderd en konden dit in goed overleg nog aanpassen. Communicatie verliep altijd prettig waardoor we goed op de hoogte waren van de planning.

Wil

Wat je afspreekt wordt netjes nagekomen, afspraak is dus afspraak. Kwaliteitsproducten, veel keus. Voor herhaling vatbaar!

N. Wildenborg

Zowel bij het uitkiezen als bij de plaatsing werd er professioneel meegedacht. Deadlines en prijzen werden duidelijk gevommuniceerd en ook nagekomen. Kortom: erg tevreden!

Goede service, mooie en kwalitatief goede producten.

Marian

Eergisteren kunstgras besteld. Zeer goede uitleg gegeven . Volgende dag in huis. Kei goeie service.

Er is een goede uitleg gegeven wat wel/niet mogelijk is. Na de bestelling is er op de toegezegde leveringsdatum een zeer correcte afrastering geplaatst waar wij evenals de buren heel tevreden over... Er is een goede uitleg gegeven wat wel/niet mogelijk is. Na de bestelling is er op de toegezegde leveringsdatum een zeer correcte afrastering geplaatst waar wij evenals de buren heel tevreden over zijn.

O. Janssen

Via de website offerte aangevraagd, zeer snelle reactie. Goed telefonisch contact en duidelijke offerte. Het ervaren team wat de schutting heeft geplaatst hééft verstand van zaken en heeft de... Via de website offerte aangevraagd, zeer snelle reactie. Goed telefonisch contact en duidelijke offerte. Het ervaren team wat de schutting heeft geplaatst hééft verstand van zaken en heeft de schutting super strak geplaatst.