Dennis van Blijderveen

Jong, dynamisch bedrijf. Merk dat ze verstand van zaken hebben, denken mee met de klant(en) om tot een correcte en nette oplossing te komen.

Prima werk geleverd, alles is soepel verlopen.

Marc

Nagekomen afspraken, vakkundig geleverd werk, prettige mensen.

Hans

Goed product, prima prijs, goede en snelle communicatie, goede service

Henk Hansen

Perfect,deskundige voorlichting, snelle plaatsing van uitgekozen beton/houtschutting en concurrerende prijs

J.J. Lok

Zeer goede professionele ontvangst en advisering op de showe-tuin in Wijchem.
Zeer goede professionele ontvangst en advisering op de showe-tuin in Wijchem.
Snelle en duidelijke opstelling van de offerte voor de gezamenlijke schutting met onze buren, waarbij deze voor mij en de buren werd gesplist in ieder de helft. Hierdoor was ook de financiele afhandeling zeer goed geregeld, in ieder de helft, met een persoonlijke nota.
De schutting is uitstekend geplaatst en na plaatsing kreeg ik een telefoontje van het bedrijf of de plaatsing goed was verlopen en of alles in orde was.

Prudon

Goed pre en after sales. Houden zich aan afspraken. Kundig personeel. Het staat en het ziet er heel erg mooi uit.

Komen afspraken netjes na. Medewerkers die kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en werkten zeer netjes.

Goede voorlichting gekregen op basis van onze wensen.
Snelle en flexibele planning.
Vakkundige plaatsing.
Ook prettig dat na plaatsing telefonisch nog gevraagd wordt of de...
Goede voorlichting gekregen op basis van onze wensen.
Snelle en flexibele planning.
Vakkundige plaatsing.
Ook prettig dat na plaatsing telefonisch nog gevraagd wordt of de plaatsing naar wens is geweest.