Roelofs

Prima verlopen

Joep

Snel, vakkundig, servicegericht en goede prijs-kwaliteitverhouding. Houden zich aan afspraken.

Zeer tevreden met onze nieuwe schutting!! Er word meegedacht voor de beste oplossing, goede communicatie en echte vakmensen die het zetten!!
Super service!

Henny Nillessen

Hebben in oktober 2017 een schutting bij dit bedrijf laten plaatsen, waren zeer tevreden, eind vorig jaar (veel regen en wind) ging het hout dusdanig werken dat het er niet mooier op werd, gebeld... Hebben in oktober 2017 een schutting bij dit bedrijf laten plaatsen, waren zeer tevreden, eind vorig jaar (veel regen en wind) ging het hout dusdanig werken dat het er niet mooier op werd, gebeld met bedrijf die kwamen de volgende dag de schutting bekijken en hebben direct actie ondernomen, hebben dit product ook niet meer in de verkoop.
Vandaag nieuwe schutting geplaatst (echt vakmensen) ziet er nu SUPER uit!

Dit is een klantenservice die je nog zelden tegenkomt!

Thanx Directie van Tuinhout-Centrum

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief.

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief.

Wij hebben een aantal offertes opgevraagt en deze aanbieder was de enige die telefonisch contact zocht naar aanleiding van de offerte aanvraag.
De prijs was i.c.m. de eindejaarsactie concurrerent met de goedkoopste offertes die wij terug ontvangen hebben.
Daarnaast altijd snel antwoord op je vragen (via mail en telefoon). Verder is alles in eigen beheer dus ook de afspraken en de werkzaamheden werken soepel samen.

Na werkzaamheden was er een klein dingetje niet naar mijn zin.
In onderling overleg tot een prima oplossing gekomen!

Jurgen van Os

Duidelijke uitleg gekregen op het showterrein en correcte monteurs die netjes gewerkt hebben.
Kortom; we zijn super tevreden.

(Bewerkt)

Schuttingen goed geplaatst, staan mooi.

Schuttingen goed geplaatst, staan mooi.

Echter ontevreden over het aanbrengen van het beslag aan de schuttingen aan de buitenkant van de tuin, terwijl ´s middags door uw werknemer gezegd was dat we de keus hadden aan welke kant het beslag zou komen. Ik heb bij de schutting op de scheiding aangegeven, dat het aan mijn kant mocht. Voor mijn andere schuttingen was die keus niet nodig daar alle beslag aan de buitenkant kon. Dat is niet gebeurd en heb ik pas later gezien. Op mijn vraag of het beslag toch aan de buitenkant kon, was dat mogelijk. Dat is aan de buitenkant ook uitgevoerd, maar kostte mij nog eens €50. Dat vond ik niet terecht, maar heb het wel betaald.

Het resultaat is helemaal naar tevredenheid. Het aannemen van de opdracht verdiend nog wel aandacht. Ik mag verwachten dat het bedrijf dat zich specialiseerd in schutingen aan alles denkt en alle... Het resultaat is helemaal naar tevredenheid. Het aannemen van de opdracht verdiend nog wel aandacht. Ik mag verwachten dat het bedrijf dat zich specialiseerd in schutingen aan alles denkt en alle mogelijke vragen, omtrent schutting verwijderen en zetten, stelt om de opdracht kompleet te krijgen. Ik had het gevoel dat we overal zelf aan moesten denken.