Rob de Jager

Snelle levering ook makkelijk een bestelling te plaatsen

Wordt overlegd als er iets niet klopt.

Klaas Visser

Ik ben redelijk teleurgesteld over de lange levertijd (ik heb de bestelde producten nog steeds niet binnen terwijl deze bij andere webshops gewoon op voorraad zijn). De communicatie over wanneer het... Ik ben redelijk teleurgesteld over de lange levertijd (ik heb de bestelde producten nog steeds niet binnen terwijl deze bij andere webshops gewoon op voorraad zijn). De communicatie over wanneer het wel geleverd zal worden vind ik ronduit slecht. Als kers op de taart krijg ik dan een beoordelingsmail terwijl ik nog steeds de producten niet ontvangen heb.

Ga zo door...

Het bestellen ging redelijk gemakkelijk

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Goedemorgen,
Allereerst bedankt voor de feedback.
Goedemorgen,
Allereerst bedankt voor de feedback.
Wij hebben gelijk even gekeken in ons systeem en snappen, eerlijk gezegd, niet direct waar de reactie vandaan komt. Dit is inderdaad geen product dat wij op voorraad houden. U heeft een week geleden besteld en er is u per mail geïnformeerd dat het product geen voorraadproduct is en dat het product naar verwachting in de loop van deze week bij ons binnen zou komen. Helaas kunnen wij met de huidige omstandigheden in ons land niet meer informeren dan wij nu hebben gedaan. Ook levering van onze leverancier naar ons toe varieert sterk en hier is geen garantie op te geven (dit is op dit moment in vrijwel elke branche het geval). Aangezien het moment dat wij bij u per mail hebben aangegeven (van binnenkomen van uw producten bij ons magazijn in Ter Aar) nog niet voorbij is willen wij u dan ook vragen nog even geduld te hebben en te wachten tot wij, zoals ook met u gecommuniceerd, contact met u opnemen voor het afstemmen van een geschikt levermoment.
Wij hopen op uw begrip in deze situatie.
Team Tuinhoutdiscount.nl

Joris Cornelissen

Een aantal bestellingen gedaan en ook een aantal vragen gesteld via de chat. Altijd goed geholpen door het aanwezige personeel.

Duidelijke en snelle communicatie via mail. Snelle levering en vriendelijk en behulpzaam personeel

Mario Van Helmond

Zeer goed. snel, persoonlijk, goed product faire prijs

snel, persoonlijk, goed product, faire prijs

eric van der neut

Goed bedrijf goeie service

Goed bedrijf goeie serviceOp tijd bezorgd

Ger Elsenaar

Ik had een verkeerde bestelling gedaan omdat de website voor 1 produkt niet helemaal duidelijk was. Ik kon het terugsturen en het werd vervangen door het gewenste produkt

De verkoop is prima maar de aftersales doet daar niet voor onder (wat er bij sommige bedrijven nog wel eens bij in schiet). Bij deze een pluim voor de aftersales!. Voor vervolg aankopen kom ik zeker... De verkoop is prima maar de aftersales doet daar niet voor onder (wat er bij sommige bedrijven nog wel eens bij in schiet). Bij deze een pluim voor de aftersales!. Voor vervolg aankopen kom ik zeker terug.

Xyz

Slechte communicatie, misleiding

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Goedemorgen,
Allereerst erg jammer dat u onze diensten/producten zo heeft ervaren. Bent u echter wel bij het juiste bedrijf terecht gekomen voor uw review? Wij kunnen u namelijk niet terugvinden in ons systeem. Graag zouden wij met u in contact komen.
Tuinhoutdiscount.nl

xavier moonen

Telefonisch geholpen en dit ging uitstekend. Heldere uitleg en ook aangeraden wat te doen.

Zie ervaring hierboven. Ook werd het bestelde razendsnel en goed ingepakt geleverd. Compliment.

Rob Poot

Snelle levering en correct behandeld

Rob Poot

Snel en correct