Fred van Veen

Ondanks de corona perikelen zeer goede service.

Vriendelijke medewerkers

Trage levering

Geleverd.

Bestelling en levering via website liepen vlot. jammer dat ik zelf de spullen moest inladen. Ik ben gehandicapt en dat was behoorlijk lastig. Als extra service zou ik het personeel instrueren om... Bestelling en levering via website liepen vlot. jammer dat ik zelf de spullen moest inladen. Ik ben gehandicapt en dat was behoorlijk lastig. Als extra service zou ik het personeel instrueren om altijd te helpen, ook als een klant dit zelf zou kunnen.

goede levering en digitale service

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback! Normaal gesproken zouden wij u hier uiteraard met alle liefde bij helpen. Helaas zijn de omstandigheden in ons land rondom de ontwikkelingen van het Corona-virus dermate serieus dat wij ons personeel instructies hebben gegeven dit niet meer te doen. Dit is vooral bedoeld om de verplichte afstand te kunnen bewaren. Overigens hadden wij u hier wel beter in kunnen informeren op het moment zelf, dit zullen wij dus zeker meenemen voor andere bezoeken.
Een fijne dag!

Hans van Leeuwen

Snelle en correcte levering
Met de verpakking ging het maar net goed, deksel was al gedeeltelijk open gegaan.

Concurerend

Thom

Zeer goede ervaring, chauffeur hield rekening met carona virus bleef mooi op afstand zette het pin apparaat op de vrachtwagen zodat ik veilig kon pinnen constant ruime afstand geweest.

Voor ons is dit bedrijf dichtbij, sterke punten een uitgebreide keuze.

Prima service. 2 beschadigde palen zijn direct omgeruild zonder discussie.

Service levertijd en prijs

Stefan

Nette prijzen

Groot assortiment

Theo van Diessen

Binnen twee dagen binnen. Spul valt wel tegen.

S

Prima afhandeling

Lex

Goed alleen jammer dat geen voorraad is. Vind de levering lang duren

Mooi materiaal