Peter van der Veldt

Pakket met hout had veel schade hetgeen niet van buiten te zien was.

veel keuze en prijs

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Goedendag,
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent! U kunt foto's mailen naar service@tuinhoutdiscount.nl zodat wij samen met u kunnen kijken naar een eventuele oplossing.
Met...

Bereikbaar indien nodig

Arie De bree

Netjes

Steven Quint

Fijn personeel en pracht hout!

Flexibel, professioneel, vriendelijk, behulpzaam. Fijn bedrijf! Fijne website en fijne after sales! Ga zo door!

JCCH Frederiks

Snel logisch advies opgevolgd door onmiddellijke actie. Prima juffrouw die ik aan de lijn had. Uitstekend.

Sterke eerlijke communicatie en doen wat er beloofd word.

kasper schulkes

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Evw

Helder, duidelijk en scherpe prijzen.

Goede service, makkelijk laden. Even afkorten of schulpen geen probleem.

Kirsten Sleven

Snel, en goede zorgzame bezorging

Communicatie en gemak

Adriaan

Goed geholpen, goede prijs.

goed advies

Tim Bruininx

Ik had 5 damwand planken besteld van 1 meter. Bezorging war normaal 115 euro maar een dag na mijn bestelling belde ze me op, dat ze het te veel vonden, en wilde het met post nl versturen dan was ik... Ik had 5 damwand planken besteld van 1 meter. Bezorging war normaal 115 euro maar een dag na mijn bestelling belde ze me op, dat ze het te veel vonden, en wilde het met post nl versturen dan was ik maar 20 kwijt, dat is nog eens service en eerlijkheid

Goede service en klantvriendelijkheid, ik kom vaker terug