Ron

Vlonder planken waren net wokkels zo krom. Er was niet mee te werken! En mijn bestelling bleek achteraf niet compleet want het worteldoek waren ze vergeten!

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor het geven van uw feedback.
Goedemiddag,
Bedankt voor het geven van uw feedback.
Wij zijn erg verbaasd dat u zo ontevreden bent over de producten en de gang van zaken. Wij zijn hier gelijk even ingedoken en wij zien dat u de producten zelf heeft afgehaald. Mochten de producten niet te verwerken zijn of zo krom zijn als een wokkel, zoals u aangeeft, dan had u dat het beste op dat moment direct kunnen aangeven. In dit geval hadden wij de producten nog voor u kunnen omruilen. Overigens had dit ook gekund als wij sinds het moment dat u de bestelling heeft opgehaald nog iets van u hadden gehoord. Helaas is dit niet het geval. Het gronddoek lijkt niet door ons vergeten, dit ligt namelijk nog gewoon op dezelfde plek als waar het lag toen u de producten bij ons kwam afhalen (deze kunt u nog af komen halen).
Ons excuus voor de ontevredenheid. Wij balen ervan dat wij hierin niets meer voor u hebben kunnen betekenen.
Team Tuinhoutdiscount.nl

Lees

Thd is een mooi ruim bedrijf
Grote showroom
Men zaagt alles naar wens
En alles is te leveren en zelfs aan huis

Een. 10 voor thd ik zal nergens anders hout schroeven...
Thd is een mooi ruim bedrijf
Grote showroom
Men zaagt alles naar wens
En alles is te leveren en zelfs aan huis

Een. 10 voor thd ik zal nergens anders hout schroeven of dakmateriaal kopen
Ik heb een prachtige schuur gebouwd een grote vlonder en een grote overkapping
Ik kreeg advies voor een plan van aanpak
Een top bedrijf THD

Je mag zo vaak komen als je wilt met vragen
Als je ergens meezit

Goede website.

Na betaling snel een bevestiging.
Maar geen telefoon of mail over de bezorging zoals in de mail stond.

Het is hier gekomen maar dit is een vetbeterpunt

Goede producten voor een scherpe prijs.

Frans

(Bewerkt)

Goede prijs prestatie.
Groot assortiment.

Prijs

harry reuvekamp / besthar bv

Keurig , netjes

vriendelijke oplossingen en hulpvaardige chauffeur

Goed geholpen en snelle levering. mooie showroom.

Tim

Het product dat ik heb afgenomen waren 20 Azobe 7x7x300 cm palen en deze laten thuisbezorgen.
Het merendeel van de palen waren erg krom. De palen waren in 2 richtingen krom of helemaal getordeerd. Door het laten thuisbezorgen kreeg ik alle afdankertjes die je bij zelf afhalen nooit mee zou nemen.

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Wat vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met de door ons geleverde producten. Vooral erg jammer dat wij er pas via een review achter moeten/kunnen komen. Wij hebben dit namelijk nog niet eerder van u mogen vernemen en hebben jammer genoeg dus ook geen kans gehad om hierbij te helpen of om eventueel iets recht te zetten.
Ik zie in uw bestelling dat u fijnbezaagde (ruwe) palen heeft besteld van 70x70cm. Deze palen zijn ruw en zullen dus nooit exact recht zijn. Vandaar ook dat wij op onze webshop aangeven dat dit vooral wordt gebruikt voor constructie of beschoeiing en dat de kans op houtwerking groot is. Droogtescheuren en vervorming kunnen voorkomen in deze producten zoals waarschijnlijk van te voren bij u bekend.
Uiteraard betekent dit niet dat palen compleet getordeerd mogen zijn. Bij het rapen van de bestellingen proberen wij dit altijd te voorkomen door producten die niet netjes zijn uit de pakketten te halen. Erg vreemd dat ze er nu dus wel doorheen zouden zijn gekomen. Mochten de problemen nu dermate erg blijken te zijn dat u de palen niet heeft kunnen verwerken, dan wil ik u vragen om ons via de mail te voorzien van foto's van de producten zodat wij hier eventueel alsnog wat aan zouden kunnen doen. Wij kunnen immers niet voor u oplossen als wij niets over de problemen horen.
Wij wensen u een fijne dag,
Team Tuinhoutdiscount.nl

BVBA HUGAERTS RENE

HEEL VLOTTE WERKING
OP TIJD GELEVERD

M van den Hout

Douglas potdekselplanken besteld echter was ik nog iets vergeten. Totaal geen probleem is erbij geleverd en dit artikel kon ik pinnen bij de chauffeur. Ik zou er de volgende keer weer bestellen. De... Douglas potdekselplanken besteld echter was ik nog iets vergeten. Totaal geen probleem is erbij geleverd en dit artikel kon ik pinnen bij de chauffeur. Ik zou er de volgende keer weer bestellen. De planken zijn trouwens zeer mooi. Geen scheuren of iets dergelijks.

Telefonisch contact aangenaam

Jeanette de keijzer

We hebben hout besteld om zelf een tuinhek te maken, online lukte niet, we zijn superfijn geholpen. Later bleek dat we bij 35 planken een lengte fout hadden gemaakt, ook hier weer fijn geholpen. We... We hebben hout besteld om zelf een tuinhek te maken, online lukte niet, we zijn superfijn geholpen. Later bleek dat we bij 35 planken een lengte fout hadden gemaakt, ook hier weer fijn geholpen. We zitten in een klushuis en hebben een strak schema, ook daar dachten ze in mee en het hout werd op een dag geleverd dat er eigenlijk niet geleverd zou worden, zodat wij verder konden, SUPER.

Heel behulpzaam en makkelijk om iets mee af te spreken.