Henny van der Heiden

Vlotte bestelprocedure, heldere communicatie over voorraad en soepele afhandeling bij het zelf ophalen

webshop werkt prima, site is overzichtelijk, vriendelijke mensen - lekker kordaat

Esther Rademakers

Goeie informatie omtrent voorraad en levering van het product . Goed verpakt geleverd

Hans de Bruin

Zeer flexibel en klantgericht

Ja zelfs als een toeleverancier bevestigingsmateriaal niet bijsluit vullen zij dat perfect aan.

Jeroen

Goede en snelle service

Werner

Zeer positief , eerste keer ging er iets fout , lag aan de post.nl
Een mailtje gestuurd naar Tuinhoutdiscount , binnen 10 minuten werden we gebeld , en alles werd direkt gecorrigeert Zeer positief , eerste keer ging er iets fout , lag aan de post.nl

Super service

Ton

Stellen zich flexibel op als je later nog iets wil wijzigen

Begrijpen direct wat je wilt hebben

Edwin Kouwenhoven

Duidelijk en nette levering op tijd!

Prijs kwaliteit verhouding is prima!

Troost

Meedenkend, en rustig geholpen.

Marleen van Gerven

Bereidheid om met klachten om te gaan is goed
Bereidheid om met klachten om te gaan is goed
De tuintegels die ik had gekocht , bleken van heel slechte kwaliteit. We zakten in no time door het hout heen en de latten waren heel slecht geniet. Gelukkig was het bedrijf bereid om de tuintegels op te halen en ik wacht nog op mijn geld retour maar dat komt ook vast goed.
Dus ondanks de slechte kwaliteit van het product vond ik de mensen aan de telefoon aardig en behulpzaam

Klachtenafhandeling

Goede en directe behandeling

Bij manco levering is het de zelfde dag nog hersteld .