DancyNancy

Erg goed! Ze hebben heel goed meegedacht met ons 'probleem' en kwamen met een voordeligere oplossing. Toen we de bestelling wilden ophalen, kwamen we door verkeerd rijden en verkeersdrukte vlak voor... Erg goed! Ze hebben heel goed meegedacht met ons 'probleem' en kwamen met een voordeligere oplossing. Toen we de bestelling wilden ophalen, kwamen we door verkeerd rijden en verkeersdrukte vlak voor sluitingstijd aan. Toen hebben ze alsnog de balken voor ons op maat gezaagd en geschaafd terwijl wij aangaven dat dat niet nodig was en we een andere keer terug konden komen (wij waren immers te laat en onaangekondigd gekomen). Goede service!

Voordelig, goed meedenken, goede service en flexibel.

Piet Ommering,

Vakkundig geholpen en volgens afspraak geleverd, dus prima!

Prima. Langs geweest. Mogelijkheden besproken. Via de mail een bestelling gedaan. Heel snel geleverd.

Veel verschillende houtmaten en zaagmogelijkheden

Eenvoudig bestelproces, goede kwaliteit, gunstige prijs

snel en accuraat

Aad van de Noort

klantvriendelijk en meegaand

Arco

Werd fijn meegedacht, prettige omgang, prima service

Bij de levering waren ze iets (Niet heel essentieel) vergeten. Keurig onbezorgd, in een net tijdsbestek en deze keer keurig in de tuin afgeleverd, aangezien wij toen niet thuis waren.

Heb er wat gekocht. Werd meegedacht, belden om zaken door te spreken. Goed geholpen.

Gaven goed advies

Uitgebreid assortiment natuurlijke schuttingen, goede prijzen , vriendelijk personeel

klaas Grandia

Was er voor er eerst. En vond het een heel mooi bedrijf. Prima assortiment.mijn bestelling keurig klaargezet . En gratis afgekort. Aanrader.

Netjes verzorgde bestelling.

tuin-compleet 1986

Snelle levering en alle materialen zijn naar wens