Mooie toonzaal, vlot geholpen met vragen, bekwame verkoper, afhalen na 10 dagen zonder allerlei verpakking, prima.

komen afspraken na.

Positief, nette service.

net personeel

Veel op voorraad. Niet klantvriendelijk .

Veel op voorraad

Herbert de Bruijn

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Helaas is mijn oordeel na de laatste levering veranderd en is het "nee" geworden.
De communicatie en de service zijn nog steeds prima, maar in tegenstelling tot vorige keer viel de kwaliteit van het geleverde hout erg tegen. Veel scheuren en scheurtjes, terwijl de kant en klare producten van dezelfde houtsoort er in de showroom vlekkeloos uitzien. Heel teleurstellend.

Communicatie en service zijn nog steeds uitstekend,

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Beste Herbert,
Jammer dat uw aanbeveling zo snel is veranderd door wat scheurtjes in het hout.
Zoals u weet is hout een natuurproduct.
Dit betekend dat het werkt. ( uitzet en krimpt...
Beste Herbert,
Jammer dat uw aanbeveling zo snel is veranderd door wat scheurtjes in het hout.
Zoals u weet is hout een natuurproduct.
Dit betekend dat het werkt. ( uitzet en krimpt )
Vooral de laatste maanden zijn erg warm geweest, dit betekend dat het hout krimpt en ook droogte scheurtjes kunnen ontstaan.
U zult zien dat deze scheurtjes nagenoeg zullen verdwijnen als we de vochtige periode van het jaar weer bereiken.
Dat al het hout bij ons in de showroom er vlekkeloos uitziet is niet helemaal waar.
Ook hier zijn droogte schuren te zien.
U geeft aan dat onze communicatie en service nog steeds goed is. Daarom vragen wij u toch in het vervolg, mocht u niet tevreden zijn met de materialen die u heeft gekregen, aan ons te melden. Dan kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken.
Mitch Hoogervorst
Tuinhout Discount

Dennis Bonnet

De kwaliteit die ik gewend was en waarom ik hier heen ging om hout te halen is helaas niets meer van over. Van de 7 planken waren er 2 van ander materiaal en een paar centimeter korter dan de rest.... De kwaliteit die ik gewend was en waarom ik hier heen ging om hout te halen is helaas niets meer van over. Van de 7 planken waren er 2 van ander materiaal en een paar centimeter korter dan de rest. Ze waren veel lichter qua gewicht en qua kleur. De palen moesten al opnieuw geschaafd worden omdat ze er volgens de medewerker ‘niet uit zagen’ en hij verbaasd was dat dit klaargelegd was. Verder was de raveelhouder die 65 mm zou zijn volgens de medewerker maar 63 mm en dus moest ik de paal frezen omdat de raveelhouder anders naar buiten werd gedwongen. Dus helaas geen goede ervaring terwijl dit wel zo was. Misschien iets te groot geworden?

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Beste Dennis,
Jammer dat uw ervaring met ons deze keer minder is verlopen.
Ik weet nog hoe dit is gegaan, ik heb u nog geholpen toen u uw bestelling bent komen halen.
De palen die voor u...
Beste Dennis,
Jammer dat uw ervaring met ons deze keer minder is verlopen.
De palen die voor u klaar waren gelegd waren inderdaad niet fraai, waarom ik dus nieuwe ruwe palen netjes voor u hebt geschaafd.
De planken zijn niet van verschillende houtsoorten, de planken die u heeft afgehaald hebben wij maar in een soort hout. Dat de ene plank lichter is dan de ander kan, dit heeft te maken dat de ene plank meer uit de kern van een stam word gezaagd dan de ander, dit verklaard ook het gewicht. Lengte verschil hebben onze producten altijd, dat heeft te maken dat al onze producten uit het land van herkomst machinaal worden gezaagd, hier kan soms lengte verschil in zitten.
Wat betreft de raveeldrager; Er is geen raveeldrager in de maat 65mm zoals de maat van de paal is die u bij ons gekocht heeft. Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik u verteld hebt dat u de paal moet verjongen om in deze raveeldrager te monteren.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopelijk tot ziens bij Tuinhout Discount.
Mitch Hoogervorst
Tuinhout Discount

Jammer dat de juiste informatie niet op de site staat,geschaafd of geschuurd (douglasscherm)

Verkeerde levering werd heel soepel opgelost

Stephan

Voornamelijk per telefoon en e-mail contact gehad met Mitch! Super prettige benadering en je merkt dat deze mannen van aanpakken houden! Alles gaat super snel en service gericht! Mitch heeft tot 2x... Voornamelijk per telefoon en e-mail contact gehad met Mitch! Super prettige benadering en je merkt dat deze mannen van aanpakken houden! Alles gaat super snel en service gericht! Mitch heeft tot 2x toe hout voor me geleverd, op locatie. Super goed!

Je merkt dat deze mannen echte ondernemers zijn! Service gericht, snel en goed! Klant is echt koning! Dikke 10!

Peter Nauta

Prima bedrijf om mee zaken te doen.

Toen er een verkeerde lengte planken werd geleverd (door onoplettendheid van beide partijen tijdens bestelproces) werd dit gewoon opgelost.

Armando

Wat en enorme leuke winkel, handige webshop, vriendelijke en duidelijke communicatie en niet onbelangrijk: concurrerende prijzen.

Communicatie, uitgebreid assortiment en snelle levering.

Prima service

snelle levering van schuttingen die niet op de vrachtwagen lagen