pasquale

6 weken geleden schuttingen besteld en nog niet binnen. Geen communicatie over de voortgang vanuit jullie kant, behalve na zelf navragen en een automatische mail ('levertijd is 1,5 week'). In e-mail... 6 weken geleden schuttingen besteld en nog niet binnen. Geen communicatie over de voortgang vanuit jullie kant, behalve na zelf navragen en een automatische mail ('levertijd is 1,5 week'). In e-mail gevraagd welke tuinhuisjes op voorraad zijn en of andere schuttingen sneller leverbaar zijn, ook geen antwoord op gekregen.

Corona raakt iedereen én ik weet dat jullie het druk hebben. Maar precies 0 communicatie vind ik onwenselijk.

Mooie producten, fijne showroom

Goedemorgen,
Wij vinden het erg vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Als u contact met ons opneemt met uw ordernummer zoeken wij dit graag voor u uit!

Carpediem

Vanmiddag hout gekocht voor een schutting, had ook interesse in bankirai vlonderplanken , vroeg naar informatie , sta je daar aan de balie, u kunt alles vinden op onze site op internet , dat was het... Vanmiddag hout gekocht voor een schutting, had ook interesse in bankirai vlonderplanken , vroeg naar informatie , sta je daar aan de balie, u kunt alles vinden op onze site op internet , dat was het antwoord, met andere woorden zoek het maar lekker zelf uit, nou dat ga ik ook doen.

Zou het niet weten, niet met het bedrijf bezig

Goedemorgen,
Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Dit is natuurlijk niet de bedoeling!
Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit intern overleggen.

Mick Panzel

Snel en goede kwaliteit

Goedemorgen,
Bedankt voor de feedback en succes met uw project!
Team Tuinhoutdiscount.nl

Nick

Slechte service. Bezoek gebracht aan de showroom, spullen uitgezocht die we graag willen hebben en hiervoor bij een medewerker gevraagd of we een offerte konden maken. De medewerker had er weinig... Slechte service. Bezoek gebracht aan de showroom, spullen uitgezocht die we graag willen hebben en hiervoor bij een medewerker gevraagd of we een offerte konden maken. De medewerker had er weinig zin in en zei dat we op een later moment maar terug moesten komen voor een afspraak.

Gaat denk goed met de zaken dat ze klanten zo afwimpelen.

Voor nu geen

Goedemorgen,
Op dit moment gaan showroomafspraken met offerte op afspraak ivm de drukte. U bent altijd welkom om rond te kijken in onze showroom. Mocht u alsnog een offerte willen, plannen wij graag een afspraak met u in. Vanwege de extreme drukte kunnen wij u niet ter plekke helpen.

Nick

Zeer slechte service

Goedemorgen,
Wat jammer dat u dit zo ervaren heeft! Wij staan altijd open voor verbeteringen en zullen uw feedback meenemen.

De rijk

Volgens afspraak . Alles stond klaar

Goedemorgen,
Bedankt voor de feedback en succes met uw project!
Team Tuinhoutdiscount.nl

Chris Cool

Het bestellen en bezorgen gaat super snel

Maar ik moest een blik beits retour sturen,maar de betaling kwam maar niet, dus gebeld, ze had mijn mails niet ontvangen , maar het doosje met het blik stond op haar tafel, ze zou het geld... Maar ik moest een blik beits retour sturen,maar de betaling kwam maar niet, dus gebeld, ze had mijn mails niet ontvangen , maar het doosje met het blik stond op haar tafel, ze zou het geld overmaken maar dat kon nog wel twee weken duren (snap ik niet). Al met al zijn we 4 weken verder.
Maar uit eindelijk is het toch nog goed gekomen.

Carla Sluiter

Antwoordt snel op vragen

AP Blom

Prima advies, snel geholpen ondanks slechts een kleine klant.

Vriendelijk, behulpzaam personeel

Marian Nieman