Lambeck

Het materiaal wordt snel geleverd

Klachten worden direct opgelost

Linda

Prima!

Vriendelijke, snelle service & goede prijs!

MPCV

Makkelijke site om producten te zoeken. Bestelling netjes verpakt en binnen enkele dagen thuis.

n.v.t.

Prettig geholpen.

Service en vakkundigheid..

Jiro

Top! Super snelle levering.

Snelle levering.

Erik Peeters

11 juni bestelling geplaatst en betaald, maar nog geen idee wanneer er eindelijk geleverd gaat worden. Ook telefonisch geen duidelijkheid te krijgen. Artikelen die ik gekocht heb worden overigens... 11 juni bestelling geplaatst en betaald, maar nog geen idee wanneer er eindelijk geleverd gaat worden. Ook telefonisch geen duidelijkheid te krijgen. Artikelen die ik gekocht heb worden overigens nog steeds aangeboden op de website terwijl ik er al 3 maanden op aan het wachten ben.

Ondanks dat ze me niet hebben kunnen helpen, toch een vriendelijke klantenservice.

Marcel

Moeizaam verloop met bestelling. Levertijden niet helder maar dat hoor je pas als je er over belt. Bestelling met veel pijn en moeite aangepast door langzame communicatie (in de ochtend een mail en... Moeizaam verloop met bestelling. Levertijden niet helder maar dat hoor je pas als je er over belt. Bestelling met veel pijn en moeite aangepast door langzame communicatie (in de ochtend een mail en pas reactie de volgende ochtend, telefonisch niet bereikbaar als je direct even wil bellen na ontvangst van mail enz). Uiteindel de hele bestelling gecanceld. Heb eerder besteld dat ging prima. De club lijkt een beetje te achteruit te hollen door hun succes. Verkoop personeel en order management niet snel en accuraat genoeg.

Veel producten op voorraad en gunstige prijzen

Ronald

Hout gekocht om een tuintafel van te maken.

Ik mis het vakje voor verbeterpunten, jammer is dat men via email helaas niet op simpele vragen reageert. Tenzij je er een grote offerteaanvraag bij doet.

Erik Peeters

Deur, kozijnen en schuttingen besteld en betaald op 18 juni, maar tot op heden nog niets geleverd. Ook kunnen ze niet aangeven wanneer deze spullen geleverd gaan worden. Ze worden nog steeds... Deur, kozijnen en schuttingen besteld en betaald op 18 juni, maar tot op heden nog niets geleverd. Ook kunnen ze niet aangeven wanneer deze spullen geleverd gaan worden. Ze worden nog steeds aangeboden op hun website, terwijl ze het helemaal niet kunnen leveren.

Ondanks dat ze geen informatie kunnen geven over een leverdatum, staat de klantenservice je wel vriendelijk te woord.

B Portier

Ik heb op 4 juni 2 dubbele en 1 enkele container ombouw betaald en besteld heb tot opheden nog niks binnen gekregen jullie adverteren met spullen die niet leverbasr zijn

Niet halve ster niet waardig