Rob

Het woord service is hun totaal onbekend. Nooit meer aanbevelen en nooit meer wat kopen.

Mulder, Natuurlijk Groen

Kennis van zaken, vriendelijk

Kennis van zaken en vriendelijk

Leo van der Harst

Prima ervaring en leveren goede kwaliteit.

Het persoonlijke contact met de medewerkers. Maak je wensen kenbaar en Tuinhout speelt daar klantvriendelijk op in.

Ariaan Bohnen

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Goede prijs

Behulpzaam, vriendelijk, klantgericht

Edwin van der Werff

Goed verlopen ondanks de Corona.

Product ziet er top uit!

tjander/frank doekhi/steenhuizen

Keurig netjes geholpen

alles keurig volgens afspraak geleverd

Albert Tuinhof-Janssen

Snelle oplossing en levering van goederen zeer tevreden

Oplossingen aanbieden

M Timmer

Helaas duurde het 7 weken voordat de dakshingles geleverd werden. De klantenservice had geen idee wanneer ze het binnen zouden krijgen.
Bij afleveren hadden we gevraagd of het op een ander...
Bij afleveren hadden we gevraagd of het op een ander adres geleverd kon worden..... gelukkig was er ook iemand thuis gebleven......

De dakshingles zijn mooi

Suto

In mijn zoektocht naar vlonderplanken en balken uitgekomen bij tuinhout discount. In woon in de regio dus leverkosten waren niet veel. Chauffeur kwam mooi binnen aangegeven tijdslot en had zo dicht... In mijn zoektocht naar vlonderplanken en balken uitgekomen bij tuinhout discount. In woon in de regio dus leverkosten waren niet veel. Chauffeur kwam mooi binnen aangegeven tijdslot en had zo dicht mogelijk bij de achteringang gelost. Al met al zeer tevreden over het bedrijf en de levering en de kwalitiet van het hout.

Goed hout voor een mooie prijs. Afhankelijk van de woonlocatie zijn de afleverkosten acceptabel

jos

Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen.

goede prijzen