Dolf Geerts

Goede service. Vlotte levering. Komen afspraken na

zie beschrijving bedrijf

Bernard Gieske

Een lengte was niet op voorraad, kan je dus niet online bestellen, dus meerdere lengtes gecombineerd, nu alles op voorraad...... toch niet..... Levering 3 weken uitgesteld, dat is even slikken.... Een lengte was niet op voorraad, kan je dus niet online bestellen, dus meerdere lengtes gecombineerd, nu alles op voorraad...... toch niet..... Levering 3 weken uitgesteld, dat is even slikken. Verder prima geregeld en geleverd.

Levering door gewone vrachtwagen in woonwijk. Prima. Beter dan de dreiging van extra kosten door truck met oplegger.

John Geleijn - Werkplaats 77

De order waarvoor jullie een beoordeling willen is alleen nog niet geleverd

Eerdere orders netjes klaargezet in keurige pakketten, en klantenservice doet wel echt z’n best.

Astrid

Prima mailcontact gehad en hierdoor ook het juiste advies ontvangen. Ook de aflevering is naar wens verlopen.

Goede prijs/kwaliteit; gebruiksvriendelijke site

M. Visser

Mooi recht hout, snel op kunnen halen !

magazijn ziet er netjes, georganiseerd uit

Nvt

Top

Er werd goed gecommuniceerd.

Kevin Helgers

Top bedrijf alleen jammer dat na mijn laatste bestelling de prijs flink gestegen is .jammer

Duidelijke site

Danny Van Achthoven

Beschoeiing maand geleden besteld. Nu gekregen ook omdat ik melde dat ik het komend weekend nodig had. Goed geleverd alleen kreeg ik in plaats van de bestelde 3 meters Schotten 4mtr Schotten... Beschoeiing maand geleden besteld. Nu gekregen ook omdat ik melde dat ik het komend weekend nodig had. Goed geleverd alleen kreeg ik in plaats van de bestelde 3 meters Schotten 4mtr Schotten geleverd komt beter uit alleen bijna niet te tillen.

Snelle response zal zeker vervolg aankopen doen.

Waldo de Waal

Goede en nette producten en alles mooi geleverd

nette levering en goede communicatie

Ruud van Galen

Zeer tevreden over het geleverde Douglas hout, een flinke hoeveelheid, en het zag er allemaal zeer goed uit!

Communicatie, Website, levering.