Guusje

Kussens zijn echt top! Er wordt snel geantwoord op de mail en de levering duurde inderdaad 10 dagen. Zeker een aanrader!

Super. Van uw woord.

correcte service

Alles prima geleverd, volgens order. Ook tevreden over prijs en snelheid van levering.

alles duidelijk op internet

We hebben een zitkussen en twee rugkussens op maat besteld. De bestelling is binnen twee weken geleverd en de kussens zien er prima uit. Goede kwaliteit, goed zitcomfort. We zijn heel tevreden!

Goede kwaliteit, snelle levering

Jurian van der Meer

Super snelle afhandeling en bij een vraag krijg je meteen antwoord

Mooie overzichtelijke site goed en makkelijk te bedienen

Sabrina Meurs

Bestellen ging eenvoudig en snel. Eventueel verbeterpunt zou zijn dat je tussentijds per mail wordt geïnformeerd over de status van je bestelling. Ik heb namelijk op een gegeven moment een mail... Bestellen ging eenvoudig en snel. Eventueel verbeterpunt zou zijn dat je tussentijds per mail wordt geïnformeerd over de status van je bestelling. Ik heb namelijk op een gegeven moment een mail verzonden met de vraag wanneer wij de bestelling konden verwachten, daar is echter nooit antwoord op gekomen.

Website is klantvriendelijk bestellen is eenvoudig en snel. De kwaliteit van het geleverde product is goed en voldoet aan de verwachtingen.

Goede ervaring. Super kwaliteit kussens en perfect afgewerkt

Duidelijke site.
Makkelijk te bestellen en goede tips waar je op moet letten

Henny Kortland

Prima!

Kussens zien er prachtig uit en zitten top!

Prima, goede website