Laura

Ruime keuze, gebruiksvriendelijk webshop, goede informatie over ieder product. Overzichtelijke bestelinformatie, levering op tijd. Mooi wortelgoed en gunstig geprijsd. Keurig verpakt en duidelijk... Ruime keuze, gebruiksvriendelijk webshop, goede informatie over ieder product. Overzichtelijke bestelinformatie, levering op tijd. Mooi wortelgoed en gunstig geprijsd. Keurig verpakt en duidelijk gelabeld.

Petra

Top! De levertijd duurde wel wat langer ivm de hoeveelheid van hetzelfde soort dat ik had besteld, Tuinplant.nl heeft hier netjes over gecommuniceerd dat ze dezelfde grootte in bestelling hebben... Top! De levertijd duurde wel wat langer ivm de hoeveelheid van hetzelfde soort dat ik had besteld, Tuinplant.nl heeft hier netjes over gecommuniceerd dat ze dezelfde grootte in bestelling hebben staan. De levering volgens afspraak gelopen en planten zien er in top conditie uit!

Makkelijk, leuke prijzenen nette verzorging.
Minpuntje geen email gekregen voor bezorging en geen naamplaatjes bij de planten

J.G. Boudens

(Bewerkt)

Helaas kwamen onze appellei boompjes beschadigd aan, 1 tak gebroken aan de stam en aan het andere boompje 3 toppen aan het uiteinde gebroken.

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Klant,
Wat jammer dat er takken waren gebroken.
Gelukkig hebben hier ondertussen goed contact over gehad met elkaar.
In overleg met u wachten we nu even het voorjaar af.
met...
Beste Klant,
Wat jammer dat er takken waren gebroken.
Gelukkig hebben hier ondertussen goed contact over gehad met elkaar.
In overleg met u wachten we nu even het voorjaar af.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant.nl

Chris-Jan Slabbekoorn

Snelle en goede levering

Pim

Het fijne van tuinplant.nl is dat bosplantsoen ook los verkrijgbaar is. Als je landgoed niet meer is dan een tuin, dan kun je zo toch wat inheemse soorten planten. Natuurlijk heb ik nog geen idee... Het fijne van tuinplant.nl is dat bosplantsoen ook los verkrijgbaar is. Als je landgoed niet meer is dan een tuin, dan kun je zo toch wat inheemse soorten planten. Natuurlijk heb ik nog geen idee hoe het aanslaat: het najaar is een mooie tijd om te planten, niet om het te zien groeien. Het enige dat ik jammer vind is dat er geen afhaallocaties in mijn regio zijn. Het is wel allemaal keurig net geleverd maar je krijgt zo toch de neiging om te regelen dat je die dag thuis bent en ik hoorde pas enkele dagen van tevoren wanneer de vrachtwagen langskwam. Die was overigens wel precies op tijd.

Willem van der Windt

Mooie, duidelijke website. Snelle reacties bij vragen. Heldere informatie over aflevering. En dan de grootste verrassing:
exact op tijd komt een buitengewoon vriendelijke oersterke chauffeur...
exact op tijd komt een buitengewoon vriendelijke oersterke chauffeur alles precies daar neerzetten waar het niet hem maar de klant het beste uitkomt. En de rhododendrons en de coniferen blijken minstens 50% groter en mooier dan verwacht. Hulde.

Jelle Hoekstra

Goede kwaliteit planten en keurig en netjes op tijd bezorgt

DFW

Goede ervaring: plantmateriaal zoals besteld en de planten zagen er gezond uit—nu maar hopen dat ze volgend voorjaar blijken te zijn aangeslagen. Het duurde weliswaar een dag of tien voordat de... Goede ervaring: plantmateriaal zoals besteld en de planten zagen er gezond uit—nu maar hopen dat ze volgend voorjaar blijken te zijn aangeslagen. Het duurde weliswaar een dag of tien voordat de levering plaatsvond, maar dat was precies wat we al bij de bestelling wisten.

Advies gevraagd bij herinrichting borders en veel planten besteld.