Ik vond het op internet en was verbaasd over de prijzen ik ben er zeer tevreden over en al helemaal over de goede kwaliteit van de planten en bomen.
Jarik
Goede levering. Planten zijn van goede kwaliteit (wel wat klein vergeleken andere tuincentra). De prijzen zijn daarintegen erg goed!
Haagbeuk plantjes besteld, prima gegaan.
Zeer goede planten/bomen en prima prijs/kwaliteit verhouding. Buitengewoon goede aflevering.
Emma
Mooie planten, tot in de tuin geleverd. Goede prijs. Kortom: super!
Goede en duidelijke communicatie en adviezen. Snelle en nett levering. Prijs kwaliteit verhouding helemaal top
Sandra
Mooie planten, goede kwaliteit.
Marijke
Goed kwaliteit bomen en planten, netjes afgeleverd.
Prima ervaringen! De collectie is enorm en bestellingen worden snel geleverd. Het personeel is behulpzaam.
Ilonka
Bekwame vakkundige mensen. Prettig en vriendelijk geholpen. Prima. 1 klein dingetje als je online koopt: ik had gedacht dat de planten groter zouden zijn. Dat was voor mij niet helemaal...Bekwame vakkundige mensen. Prettig en vriendelijk geholpen. Prima. 1 klein dingetje als je online koopt: ik had gedacht dat de planten groter zouden zijn. Dat was voor mij niet helemaal zichtbaar.