Goede ervaring, website overzichtelijk, bestelling keurig afgeleverd. Misschien, indien mogelijk, een kortere levertijd.

WIM DIMMENDAAL

Zo eenvoudig: je keuze op hun site selecteren en bestellen en een paar dagen later krijg je een mailtje dat het klaar staat om op te halen (in mijn geval) in Uddel. Wat belangrijk is: geen lullige... Zo eenvoudig: je keuze op hun site selecteren en bestellen en een paar dagen later krijg je een mailtje dat het klaar staat om op te halen (in mijn geval) in Uddel. Wat belangrijk is: geen lullige kleine plantenstekjes of te kleine zaailingen, maar goed wortelend plantgoed dat staat te popelen om in je tuin tot volwassenheid uit te groeien. Fijne zaak met goede adviezen en fijne, vakbekwame mensen. Top!

Duurde wel langer dan kleding bestellen maar er werd en mooie planten geleverd

Joke ten Broek

Prima service, kwam na 5 uur een bestelling ophalen en kreeg deze gelukkig nog mee, ondanks dat ze net gesloten waren. Planten waren prima.

Tuinplant is okay, geen klachten
Tuinplant is okay, geen klachten
Bezorger DHL echter had de doos met planten op zijn kant gezet, ondanks pijlen op de doos. Gevolg: alle planten door elkaar gehusseld samen met piepschuimbolletjes. Niet leuk!

T van der Heide

Prima service!
Planten zeer zorgvuldig verpakt en van prima kwaliteit.
Planten zelfs groter dan verwacht

Peter van Tiggele

Zeer goede ervaring over bestellen online. Alleen bezorging van 10werkdagen is een beetje lang

Groote

Tuinplant. NL is een uniek bedrijf heel veel aanbod en ook vooral bezondere planten en bomen. Zeer aan te bevelen.

Mooie planten ontvangen zag er allemaal goed uit
Goed verpakt en goed aan gekomen nu nog afwachten of ze goed aanslaan in de tuin

Eliane

Zeer fijn geholpen bij het maken van een keuzen voor de planten voor onze voortuin.
Waren in Nunspeet en wonen in Den Haag, planten zijn gratis bezorgd en de levering was super snel! Heel fijn!
Planten en bomen zijn heel mooi en van goede kwaliteit.
Onze voortuin ziet er prachtig uit dankzij de hulp en mooie planten en grassen van Tuinplant.nl