w v d put

We hebben een prima ervaring met Tuinplant gehad,alles was uitstekend verzorgt.

De planten zijn van goede kwaliteit en worden zorgvuldig verpakt zodat ze bij aankomst in uitstekende conditie verkeren.

Goede service goed verpakt

Roger De Grave

Zeer verzorgde verzending en goed plantgoed

Geweldige zaak, goede spullen, klantvriendelijk.

Mooie planten geleverd gekregen. Levering duurde alleen wat langer, maar komt door de drukte wat begrijpelijk is.

Goede kwaliteit van de planten. Nette communicatie over de levering. Nette afhandeling van geld teruggave indien nodig.

Kreeg na lang wachten de verkeerde planten doe daarom nog maar niet mee. eerst eens kijken
of het goed komt

Reactie Tuinplant.nl:

beste klant,
helaas was er inderdaad een verkeerde plant bij u geleverd.
als het goed is heeft u nu reeds de juiste ontvangen.
veel plezier ermee!
met vriendelijke groet,
Team...
beste klant,
helaas was er inderdaad een verkeerde plant bij u geleverd.
als het goed is heeft u nu reeds de juiste ontvangen.
veel plezier ermee!
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant

Mijn ervaring is boven verwachting. Alles prima. Goed verpakt. Netjes zorgvuldig bezorgd.
Nu ga ik er van uit dat de planten ook mooi gaan groeien.Heel hartelijk dank
Met vriendelijke...
Nu ga ik er van uit dat de planten ook mooi gaan groeien.Heel hartelijk dank
Met vriendelijke groet
Marry van Huet

Fam. Zwiers

Over het algemeen goede plantjes. De meesten fris en gezond, helaas een enkele kurkdroog en bijna dood, we hopen dat die het ook gaan redden.... Prima bezorging van de ruim 350 plantjes, tot in de... Over het algemeen goede plantjes. De meesten fris en gezond, helaas een enkele kurkdroog en bijna dood, we hopen dat die het ook gaan redden.... Prima bezorging van de ruim 350 plantjes, tot in de tuin !