Nette mailvoering en de bezorging kwam netjes op het aangegeven tijdvak. Helaas door de drukte wel langere levertijd, maar dit stond al aangegeven op de website. De bezorger zette netjes alle... Nette mailvoering en de bezorging kwam netjes op het aangegeven tijdvak. Helaas door de drukte wel langere levertijd, maar dit stond al aangegeven op de website. De bezorger zette netjes alle planten in onze tuin.

LvB

Plant in goede staat ontvangen, pakket in stevige doos verpakt. Kwaliteit van het plantje is ook prima in orde.

Grietje

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

R.N

Prima website qua inrichting en overzichtelijkheid en erg groot assortiment. Ik bestelde voor enkele 100-en euro's, en levering van de meeste planten verliep prima. Echter op de website zag ik dat... Prima website qua inrichting en overzichtelijkheid en erg groot assortiment. Ik bestelde voor enkele 100-en euro's, en levering van de meeste planten verliep prima. Echter op de website zag ik dat in enkele gevallen het plaatje niet klopte met de naam. En een paar plantensoorten werden anders geleverd dan ik besteld had. Die verkeerd geleverde planten kon ik terugsturen. Correspondentie over fouten op website of levering van verkeerde variëteit leidde tot geïrriteerde reactie van medewerker ipv een "dank u wel", of "het spijt ons". Hier ga ik dus geen zaken meer mee doen.

Goede kwaliteit planten. Correcte aflevering

RW

Netjes en verzorgd. Goede webwinkel. Klein probleempje werd vlot opgelost.

kok

Veel keuze om te bestellen; maar veel bestelde plantjes zijn erg klein (wortel goed) en gaan vaak dood.
Als de bestelling gereed is om af te halen is er niemand die helpt controleren of de bestelling wel klopt; als je dan thuis komt
is er een verkeerde plant geleverd zodat je weer terug moet rijden.

A. Winkel

Ondanks goede verzorging is een aantal van de heesters niet aangeslagen. Ik had bij aflevering al de indruk dat er niet veel leven in zat. Na ongeveer 2 maanden moet ik concluderen dat ze het echt... Ondanks goede verzorging is een aantal van de heesters niet aangeslagen. Ik had bij aflevering al de indruk dat er niet veel leven in zat. Na ongeveer 2 maanden moet ik concluderen dat ze het echt niet doen. Tuinplant geeft niet thuis na mijn meldingen. Heel jammer

Reactie Tuinplant.nl:

Beste klant,
jammer dat u deze ervaring met ons heeft.
we hebben u diverse berichten gestuurd en voorstellen gedaan.
helaas wou u daar niet meer op in gaan.
we hopen dat de...
Beste klant,
jammer dat u deze ervaring met ons heeft.
we hebben u diverse berichten gestuurd en voorstellen gedaan.
helaas wou u daar niet meer op in gaan.
we hopen dat de achtergebleven planten zich alsnog goed ontwikkelen en daarvan kunt genieten!
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant

Het duurde wel wat lang voor de bestelling er was, maar door de tijd van het jaar( voorjaar) wel begrijpelijk. Plant was keurig verpakt en in tamelijk goede conditie bij ontvangst.

Planten waren heel slecht, wortels zaten half los.

Reactie Tuinplant.nl:

beste Klant,
wat vervelend dat u dit zo ervaart.
we ontvangen graag bericht van u via de mail.
dan kunnen we dit samen oplossen.
we streven er altijd naar om mooie planten te...
beste Klant,
wat vervelend dat u dit zo ervaart.
we ontvangen graag bericht van u via de mail.
dan kunnen we dit samen oplossen.
we streven er altijd naar om mooie planten te leveren.
er kan natuurlijk altijd wat verkeerd gaan.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant.