Jane

Klantvriendelijk, ruime keus.

Evert Duits

Goede webshop, veel informatie op site, groot assortiment, komen hun afspraken na.

e.j. dul

Goede verpakking en verzending
na overleg werd geplande levering op tijd gedaan

Rene Ringers

Onze bestelling voldoet niet aan onze verwachting. Twee planten zijn kleiner als de rest, waarvan er al een dood is. Wij willen nieuwe planten krijgen deze nu nog niet, moeten eerst twee weken... Onze bestelling voldoet niet aan onze verwachting. Twee planten zijn kleiner als de rest, waarvan er al een dood is. Wij willen nieuwe planten krijgen deze nu nog niet, moeten eerst twee weken afwachten of de dode plant nog aan gaat slaan? heel vreemd!! Als mij dat in de winkel gebeurd krijg ik gelijk nieuwe planten. Zeer teleurgesteld in uw service.

AnneMiek Bosch

Het pakket is afgegeven bij de buren. Prima ik had zoals gevraagd en briefje achter gelaten. Op het pakket stond dat er verwerkt werd met stro in de verpakking, beter voor het milieu. Daar ben ik... Het pakket is afgegeven bij de buren. Prima ik had zoals gevraagd en briefje achter gelaten. Op het pakket stond dat er verwerkt werd met stro in de verpakking, beter voor het milieu. Daar ben ik het mee eens. Alleen voor de verpakking van de planten is toch plastic gebruikt. De planten zitten er verzorgd uit. Nu hopen dat ze aanslaan.

F.W.

Ruim gesorteerd en goede kwaliteit

Mooie rozen voor een goede prijs

Zeer goed ontwikkelde planten ontvangen

Boekhout

Perfecte planten!

Een tevreden klant

Uitstekende kwaliteit! Zeker vergeleken met andere online tuincentra.
De planten herstellen verrassend snel nadat ze zijn uitgepakt en ze groeien onzettend goed.
Levering duurt wel wat...
Uitstekende kwaliteit! Zeker vergeleken met andere online tuincentra.
Levering duurt wel wat lang, maar het is het zeker waard. Een aanrader!