Boekhout

Perfecte planten!

Een tevreden klant

Uitstekende kwaliteit! Zeker vergeleken met andere online tuincentra.
De planten herstellen verrassend snel nadat ze zijn uitgepakt en ze groeien onzettend goed.
Levering duurt wel wat...
Uitstekende kwaliteit! Zeker vergeleken met andere online tuincentra.
Levering duurt wel wat lang, maar het is het zeker waard. Een aanrader!

Teleurstellend, lange levertijd en matige kwaliteit. Diverse planten waren beschadigd en voldeden niet aan mijn verwachtingspatroon.

Reactie Tuinplant.nl:

beste klant,
jammer dat u niet tevreden bent.
we horen graag van u als er tegenvaller zijn.
we wilen dit dan samen met u oplossen.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant

Herman Ederveen

Mijn ervaring met Tuinplant is uitstekend!! Ik ben goed geïnformeerd via de mail. Netjes op tijd de levering. En de struik was netjes verpakt en zag er prima uit!!

Erg tevreden, zoveel over de website als over de bestelde planten. Levering ook super snel. Er stond 10 werkdagen en na 3 dagen al geleverd. Super.

Rene Ringers

In de eerste instantie niet tevreden met service mbt geleverde planten die al dood bleken te zijn. Uiteindelijk zijn de planten uit service vervangen

Tammel

Ik vind de behandeling en versturen van de planten prima,alles was goed ingepakt.

RdB

Keurig verpakt, maar een levertijd van 10 dagen vind ik wel heel erg veel!!

Bestelling via de website gaat uitstekend. Snel en duidelijk. De collectie planten is heel groot. De levering duurde wel erg lang. Het is natuurlijk een drukken tijd maar dat weet men van te voren.... Bestelling via de website gaat uitstekend. Snel en duidelijk. De collectie planten is heel groot. De levering duurde wel erg lang. Het is natuurlijk een drukken tijd maar dat weet men van te voren. Daar zou met de bezetting ook rekening mee gehouden dienen te worden. Ook de telefonische bereikbaarheid was niet mogelijk. De kwaliteit van de geleverde planten was zeer goed.

naomi martire

Mijn zoon en dochter hebben voor mij bij jullie Edgeworthia Grandiflora en een Kalmia angustifolia "Rubra" besteld voor moederdag en heb deze gisteren ontvangen. Wat een super planten, mooi groot,... Mijn zoon en dochter hebben voor mij bij jullie Edgeworthia Grandiflora en een Kalmia angustifolia "Rubra" besteld voor moederdag en heb deze gisteren ontvangen. Wat een super planten, mooi groot, maar ook de verpakking, zelf het label wat op de doos zit geplakt waarop staat hoe ik de doos het beste kan openen en de planten er heelhuids uit te halen. Toevallig vandaag een pakketje met planten die ik zelf bij een ander bedrijf had besteld gekregen en jemig wat een verschil, zij halen het is in de verste verste niet bij jullie !!! Zeker een aanrader en ik heb zeker al weer een verlanglijstje klaar, o.a. de Edgworthia Red Dragon. Blijf zo doorgaan !!