Heb 4 bessenstruiken besteld. Netjes verpakt geleverd en duidelijke communicatie over de levering. Prima dus!
Carina
Prima planten en snelle, goede levering.
Miranda h.
Bedankt voor de mooie boom
De site was overzichtelijk, de terugkoppeling na de bestelling was prima evenzo omtrent de bezorging. Kortom prima!
A van Maanen
Zeer goed en klantvriendelijk.
Onze ervaring is positief. De planten zijn van goede kwaliteit en de bezorging perfect.
Douma
Snel en keurig geleverd. We hadden een vrij grote bestelling, alles was compleet en zag er prachtig uit. Alleen de cyclamen waren nogal triestig. Even afwachten of die nog bijtrekken.
C. Muilwijk
Schitterende planten voor een net bedrag ontvangen !
marjolein de jong
Snel, vriendelijk en behulpzaam.
Welmoet
Na het versturen van de bestelling bleek niet alles op voorraad te zijn en zou de order vertraging op lopen. In verband met een vakantie kwam dat erg slecht uit. Na wat mail contact zijn alle...Na het versturen van de bestelling bleek niet alles op voorraad te zijn en zou de order vertraging op lopen. In verband met een vakantie kwam dat erg slecht uit. Na wat mail contact zijn alle planten op tijd en zorgvuldig verpakt thuis bezorgd. Hartelijk dank.